Άλλο Γενικός Γραμματέας Υπουργείου και άλλο υπ. Βουλευτής

Άλλο Γενικός Γραμματέας Υπουργείου και άλλο υπ. Βουλευτής

Πολλές φορές κάποιοι/κάποιες ξεχνούν το θεσμικό τους ρόλο και εμφανίζουν ένα άλλο πρόσωπο μέσα από αναρτήσεις, που προσομοιάζει σε προεκλογική περίοδο.

Παράδειγμα η κ. Σοφία Νικολάου, Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής-Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η οποία πρόσφατα προχώρησε στις παρακάτω αναρτήσεις.

Ανάρτηση 1η. «Στα αξιοσημείωτα της δημοσκόπησης, πέρα από τη διπλάσια διαφορά, εκείνο το 35% των συμπολιτών μας που θα ήθελαν Τσίπρα στη διαχείριση της πανδημίας. Ξεχνάτε, φίλοι μου, ότι θα  πήγαινε πακέτο με Πολάκη στο Υπουργείο Υγείας; #double_score».

Ανάρτηση 2η. «8 μήνες προκαταρκτική για Παπαγγελόπουλο, 8 τα αδικήματα από 4. Βλέπω να φτάνει στο Ειδικό Δικαστήριο με όλο τον Ποινικό Κώδικα #παπαγγελοπουλο».

Γνωρίζουμε ως οφείλουμε ότι η κ. Νικολάου ήταν υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, δεν εκλέχθηκε και ορίστηκε Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής-Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Μήπως πρέπει να διαχωρίσει τους ρόλους της και να λειτουργήσει ως Γενική Γραμματέας αυτού του τόσο κρίσιμου Υπουργείου και όχι ως εν δυνάμει υποψήφια Βουλευτής;