Άρθρο Σημίτη: Ένα σήριαλ το οποίο έχει γραφτεί από κακό συγγραφέα, με ομολογουμένως όμως καλή σκηνοθεσία

Άρθρο Σημίτη: Ένα σήριαλ το οποίο έχει γραφτεί από κακό συγγραφέα, με ομολογουμένως όμως καλή σκηνοθεσία

Μεγάλη αναταραχή στο πολιτικό σκηνικό της χώρας έφερε το άρθρο του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στα «Νέα», άρθρο για το οποίο έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί πάρα πολλά.

Από το Σάββατο, ημέρα που δημοσιεύτηκε το άρθρο Σημίτη, τα σενάρια τα οποία έχουν αναπτυχθεί σε όλα τα επίπεδα, μπορούν να σε κάνουν να γελάσεις, έως και να σκίσεις τα ιμάτιά σου.

Ερχόμενοι όμως στην πραγματικότητα που δημιουργήθηκε μέσα από αυτό το άρθρο θα δούμε ότι επέφερε:

  • Πλήγμα στη Νέα Δημοκρατία – και κυρίως τους επιλεγόμενους «Καραμανλικούς» – όπου επίσημα απέφυγαν να πάρουν θέση σε όσα έγραψε ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, εις βάρος του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή.
  • Πλήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος στο περιβόητο άνοιγμά του προς την κεντροαριστερά, έχει μπροστάρηδες εκσυγχρονιστές ή Σημιτικούς ( όπως θέλετε τους λέτε), όπως ο Μπίστης, ο Λιάκος, ο Παν Παν και πάει λέγοντας. Πολιτικές προσωπικότητες, που έχουν βγάλει στα κάγκελα άλλους πολιτικούς, όπως ο Πολάκης.

Αν κάποιοι όμως έχουν χαρεί από το άρθρο του Κώστα Σημίτη, είναι:

  • Ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος έγινε φαβορί σε σχέση με τον Κώστα Καραμανλή για τη θέση του ΠτΔ
  • Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος «ξεφορτώθηκε» τον Κώστα Καραμανλή, έναν από τους φερόμενους ως διεκδικητές της ΠτΔ.
  • Η Φώφη Γεννηματά, η οποία βλέπει να κονταροχτυπιούνται στον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα για τους προερχόμενους από το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ
  • Η ομάδα 53+ του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θέλει να έχει καμία σχέση το κόμμα με πολλούς ΠΑΣΟΚοφερμένους.

Προφανώς και θα έχουμε συνέχεια στο συγκεκριμένο σήριαλ, σήριαλ το οποίο έχει γραφτεί από κακό συγγραφέα, με ομολογουμένως όμως καλή σκηνοθεσία.