Άσχημο πράγμα η κοντή μνήμη. Οι Κ. Μητσοτάκης και Α. Γεωργιάδης του 2011 και του 2020

Άσχημο πράγμα η κοντή μνήμη. Οι Κ. Μητσοτάκης και Α. Γεωργιάδης του 2011 και του 2020

Κοιτώντας το χθες και το σήμερα παρατηρούμε ότι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται σε σταθερή πολιτική – και επικοινωνιακή – πορεία.

Τώρα το 2020, ως Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε από τους Βουλευτές και τους Υπουργούς του «… να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19».

Τότε, το 2011 εν μέσω κρίσης, ο κ. Μητσοτάκης – ως βουλευτής της ΝΔ – με επιστολή στον τότε πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, του ανακοίνωσε ότι επιστρέφει το βουλευτικό του αυτοκίνητο και ταυτόχρονα παραιτείται από την αμοιβή για συμμετοχή στις κοινοβουλευτικές επιτροπές.

Να λοιπόν που ο Κ. Μητσοτάκης έχει σταθερή πορεία.

Πάμε όμως να δούμε και τον Άδωνι Γεωργιάδη, σημερινό Υπουργό και Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Τώρα το 2020, φαντάζομαι ότι ο κ. Γεωργιάδης ακολούθησε την εντολή Μητσοτάκη, πήγε στη τράπεζα και έβαλε στον «ειδικό λογαριασμό» το 50% του μισθού του.

Τότε, το 2011 που ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βουλευτικό του αυτοκίνητο και παραιτήθηκε από την αμοιβή για συμμετοχή στις κοινοβουλευτικές επιτροπές, ο κ. Γεωργιάδης βγήκε στην τηλεόραση και …

Έχει πολύ ενδιαφέρον να δείτε τι έλεγε στον σημερινό Πρωθυπουργό, ο σημερινός υπουργός του. Τι έλεγε ο σημερινός Αντιπρόεδρος στον σημερινό Πρόεδρό του.

Απολαύστε τον!

Τι σου είναι τελικά η πολιτική και κάποιοι πολιτικοί!!!