Ένα πρωτοσέλιδο, μπόλικες διαψεύσεις

Ένα πρωτοσέλιδο, μπόλικες διαψεύσεις

Αντάρα στη Χαριλάου Τρικούπη, μετά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΕΣΤΙΑ», όπου τρεις Βουλευτές του ΚΙΝΑΛ και ένας πρώην υπουργός, οδεύουν προς τη Νέα Δημοκρατία. Το δημοσίευμα αφορά στους Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, Χαρά Κεφαλίδου, Νάντια Γιαννακοπούλου και Γιάννη Μανιάτη. Το ΚΙΝΑλ προχώρησε σε ανακοίνωση-διάψευση του δημοσιεύματος, όπως και οι εμπλεκόμενοι.

Χαρά Κεφαλίδου

Υπεύθυνες θέσεις του @kinimallagis βρίσκουν την αποδοχή της κοινωνίας.Υιοθετούνται από την #Κυβέρνηση για να μείνει η χώρα όρθια & να απαλλαγεί η #ΝΔ από αγκυλώσεις του παρελθόντος. Κάπως έτσι μέρος του Τύπου πορεύεται με λογική του ‘χτες’ & οδηγείται σε μονοπάτια επιστημ.φαντασίας.

Νάντια Γιαννακοπούλου

“Σήμερα, μέρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κινήματος Αλλαγής και συγκεκριμένα τρία στελέχη της, ανάμεσά τους και εγώ, είμαστε θύματα μιας ωμής προβοκάτσιας. Πρωτοσέλιδο εφημερίδας μας εμφανίζει σε ενδεχόμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης, να βρισκόμαστε στην «αγκαλιά» της Ν.Δ. και έτοιμοι δήθεν να υπουργοποιηθούμε.

Είναι ένα ανυπόστατο και προβοκατόρικο δημοσίευμα, αποκύημα νοσηρής φαντασίας. Δεν γνωρίζω ποιους μπορεί να εξυπηρετεί και σε τι ακριβώς αποσκοπεί”.

Γιάννης Μανιάτης

Επαναλαμβάνω ότι ασχολούμαι μόνο με τα ακαδημαικά μου καθήκοντα και τους φοιτητές μου

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Εστία που αφορά σε «μεταγραφές» στελεχών από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σε άλλα κόμματα είναι ένα ρεπορτάζ “copy paste “ που εμφανίζεται ανά εικοσαήμερο σε διάφορα Μ.Μ.Ε.

Τον τελευταίο καιρό η συζήτηση αυτή έχει ενταθεί από τα Μ.Μ.Ε. και με αφορμή συνεντεύξεις στελεχών μας που με «έξυπνο» τρόπο θέτουν ζήτημα διαλόγου με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μια συζήτηση που είναι απαξιωτική, αποκαρδιωτική για τον κόσμο μας και αμφισβητεί τον πυρήνα των αποφάσεών μας για την αυτόνομη πορεία μας.

Είναι στη λογική ύπαρξης δύο κομμάτων και της εύκολης κυριαρχίας και νίκης της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στον κ. Τσίπρα.

Παράλληλα τα Μ.Μ.Ε., δεν διαθέτουν λίγο χρόνο για την παρουσίαση των σοβαρών προτάσεων του Κινήματος Αλλαγής, αλλά δίνουν απεριόριστο χρόνο όταν πρόκειται για συζητήσεις που αφορούν προτάσεις στελεχών μας για συνεργασία με άλλα κόμματα.

Υ.Γ. Ποιος/α από τους παραπάνω είναι ποιο κοντά σε υπουργοποίηση;