Αρνητικοί οι Γεωργιάδης – Παπαθανάσης – Πλακιωτάκης

Αρνητικοί οι Γεωργιάδης – Παπαθανάσης – Πλακιωτάκης

Αρνητικά βγήκαν τα τεστ κορωνοϊού για τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς και τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση και μας ενημέρωσαν άμεσα με αναρτήσεις τους.

«Η τήρηση των μέτρων Ασφαλείας, οι μάσκες, τα αντισηπτικά, η αποφυγή της χειραψίας κλπ προστατεύει από τον ιό. Είναι τα πρωτόκολλα που πρέπει όλοι μας να τηρούμε. Ήρθε το αποτέλεσμα του τεστ και είμαι αρνητικός στον COVID. Όλα καλά», έγραψε άμεσα ο κ. Γεωργιάδης.

Ο κ. Παπαθανάσης στο ίδιο κλίμα από την πλευρά του έγραψε.

«Το δείγμα βγήκε αρνητικό. Να φοράμε όλοι τις μάσκες μας, είναι θέμα ατομικής ευθύνης έναντι του κοινωνικού συνόλου. Το οφείλουμε στα παιδιά μας, στους γονείς μας, στους παππούδες και στις γιαγιάδες μας. Σώζουν ζωές!».

Και οι δύο αναρτήσεις συνοδεύτηκαν από τις βεβαιώσεις που έλαβαν από το Ινστιτούτο Παστέρ.

Αρνητικός και ο Πλακιωτάκης

Αρνητικό βγήκε και το τεστ του κ. Πλακιωτάκη, ο οποίος αφού ενημέρωσε πρόσθεσε ότι μπαίνει σε «προληπτική καραντίνα μέχρι το επαναληπτικό τεστ την ερχόμενη Τρίτη»

Η πλήρης ανάρτηση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. «Σήμερα υποβλήθηκα σε τεστ για τον κορωνοϊό COVID-19 το οποίο βγήκε αρνητικό. Θα παραμείνω στο σπίτι μου σε προληπτική καραντίνα μέχρι το επαναληπτικό τεστ την ερχόμενη Τρίτη, ακολουθώντας τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ για τον περιορισμό εξάπλωσης της Πανδημίας».

Πάντα τέτοιου είδους, αρνητικά αποτελέσματα.