Γίνανε από δυο χωριά χωριάτες στο ΚΙΝΑΛ

Γίνανε από δυο χωριά χωριάτες στο ΚΙΝΑΛ

Κακό είναι το κλίμα στο Κίνημα Αλλαγής, με τεταμένη την ατμόσφαιρα στην Κοινοβουλευτική ομάδα και πολύ γκρίνια στην Χαριλάου Τρικούπη.

Οι βουλευτές χωρισμένοι σε ομάδες, χαμηλόφωνα έριχνε ευθύνες η μία στην άλλη, μέχρι τη στιγμή που διαφοροποιήθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου (και ο Χάρης Καστανίδης), και οι τόνοι ανέβηκαν κατακόρυφα και τα βέλη βγήκαν από τις φαρέτρες.

Κάποιοι είναι με την Γεννηματά, κάποιοι με τον Παπανδρέου, άλλοι κοιτάνε αριστερά και άλλοι δεξιά, με αποτέλεσμα το ΚΙΝΑΛ να …αλληθωρίζει!

Το παράξενο είναι ότι η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη, ενώ η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είναι στην πλέον δραστήρια περίοδο της θητείας της ως Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, επισκεπτόμενη όλη την Ελλάδα και συνάμα παίρνοντας θέση και καταθέτοντας προτάσεις σε όλα τα ανοικτά μέτωπα.

Σε όλα αυτά όμως έρχονται να προστεθούν και οι δημοσκοπήσεις, που δείχνουν ότι το ΚΙΝΑΛ δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι, κάτι που προβληματίζει τους πάντες.

Δύσκολες ώρες λοιπόν για το Κίνημα Αλλαγής και την Φώφη Γεννηματά, αφού όπως μαθαίνουμε η γκρίνια έχει μεταφερθεί και στη Χαριλάου Τρικούπη, καθώς το …νέο προβεβλημένο αίμα του ΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε κόντρα, μπαίνοντας στην κούρσα της διαδοχής!