Γιατί ο Πρωθυπουργός επέλεξε το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων

Γιατί ο Πρωθυπουργός επέλεξε το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρέα με την Υπουργό Παιδείας, επέλεξαν το 7ο Δημοτικό σχολείο Αγίων Αναργύρων για τον αγιασμό της νέας σχολικής χρονιάς και μπήκαμε στον πειρασμό να καταλάβουμε τη συγκεκριμένη επιλογή σχολείου στους Αγίους Αναργύρους.

Ρωτήσαμε λοιπόν και μας είπαν ότι ιδιαίτερο ρόλο στη συγκεκριμένη επιλογή έπαιξε ο Στέλιος Κονταδάκης, Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας και Διευθυντής του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Κονταδάκης είναι κάτοικος Αγίων Αναργύρων,  εκπαιδευτικός με θητεία στο 7ο Δημοτικό σχολείο, έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αγίων Αναργύρων Αττικής, την περίοδο 2002 – 2006 και συνάμα έχει μακροχρόνια φιλική σχέση με τον νυν Διευθυντή του σχολείου και Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Άγιοι Ανάργυροι – Καματερό, Αναστάσιο Αθανασόπουλο.

Ο ιερέας Μάρκος Κονταδάκης (πατέρας του Στέλιου, ο οποίος απεβίωσε φέτος σε ηλικία 95 ετών, ανήμερα της Παναγίας), γνωστός και αγαπητός ως Παπαμάρκος, λειτουργούσε στο Δήμο Αγίων Αναργύρων, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, ενορία στην οποία ανήκει το 7ο Δημοτικό σχολείο της πόλης.

Να λοιπόν πως προέκυψε η επιλογή του Πρωθυπουργού να επισκεφθεί το συγκεκριμένο σχολείο. Μέσα από φιλίες και αναμνήσεις.