Είναι δυνατόν κ. Καραμανλή να ορίσατε Διοικητή της ΕΥΠ τον κ. Παπαγγελόπουλο, έναν άνθρωπο που είναι «ευκολόπιστος»;

Είναι δυνατόν κ. Καραμανλή να ορίσατε Διοικητή της ΕΥΠ τον κ. Παπαγγελόπουλο, έναν άνθρωπο που είναι «ευκολόπιστος»;

Για μία ακόμα φορά χθες βράδυ ο κ. Παπαγγελόπουλος δικαίωσε όσους τον χαρακτηρίζουν «σατανικό», στη συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος – σύμφωνα με άλλους ο «Μίμης» ή ο «Ρασπούτιν» – λειτούργησε χθες σε κατάσταση άμυνας, αδειάζοντας κόσμο, κάνοντας ντρίπλες και στήνοντας παγίδες.

Κίνηση πρώτη. Είπε ότι πήρε το ok για να γίνει υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, από υψηλά ιστάμενους στη Νέα Δημοκρατία, ακόμη και από πρωτοκλασάτους που δεν είναι εν ζωή.

Το μόνο που δεν είπε, είναι ότι πήρε το ok για να γίνει υπουργός του Τσίπρα, από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Εκτός κα εάν υπονόησε κάτι τέτοιο για να δημιουργήσει πρόβλημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ.

Κίνηση δεύτερη. Χαρακτήρισε ο κ. Παπαγγελόπουλος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, πολλές φορές τον εαυτό του «απλό πολίτη», «ευκολόπιστο», «αφελή» και πάει λέγοντας.

Μήπως με τέτοιες εκφράσεις αφήνει ακάλυπτο τον φίλο του Κώστα Καραμανλή ο οποίος τον έκανε Διοικητή της ΕΥΠ;

Είναι δυνατόν κ. Καραμανλή να ορίσατε Διοικητή της ΕΥΠ έναν άνθρωπο που είναι «απλός πολίτης», «ευκολόπιστος» και «αφελής»;

Κίνηση τρίτη. Πολλά υπονοούμενα από τον «Μίμη» για πολλούς, χωρίς φυσικά να πει ποτέ κανένα όνομα, για να προφυλάσσει τον εαυτό του.

Κίνηση τέταρτη. Καμία αναφορά σε «νταλαβέρια» που έχουν να κάνουν με ισχυρούς επιχειρηματίες της χώρας.

Για να δούμε λοιπόν τι θα μάθουμε και τι θα ακούσουμε εάν ανοίξουν τα τηλέφωνα, αλλά και τα στόματα;

Να γνωρίζετε πάντως ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος είναι ένας πολύ smart άνθρωπος, ίσως και για αυτό ποτέ δεν χρησιμοποιεί smart phone, παρά μόνο κινητά παλαιάς τεχνολογίας. Τυχαίο; Δεν νομίζουμε.