Είστε με τον αστυφύλαξ ή με τον χωροφύλαξ;

Είστε με τον αστυφύλαξ ή με τον χωροφύλαξ;

Ένα παραπολιτικό που αφορούσε στο ραντεβού που έγινε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, ανάμεσα στους Φλαμπουράρη-Γείτονα, έγινε η αιτία για πολλά και ποικίλα σχόλια, ανάλογα με το που εκπορεύονταν.

Σας δίνουμε δύο παραδείγματα και θα βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα, ανάλογα με τη βάρκα στην οποία είστε …επιβάτης.

Παράδειγμα 1ο

Χρήστος Σπίρτζης σε συνέντευξή του, ερωτώμενος για τις διεργασίες στον προοδευτικό χώρο.

«Συναντήσεις όπως αυτή του κυρίου Φλαμπουράρη με τον κύριο Γείτονα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Οικοδομείται μία σχέση που έπρεπε να υπάρχει πολλά χρόνια πριν, οι πληγές – και μπορώ να μιλήσω και σε προσωπικό επίπεδο – πρέπει να επουλωθούν, έχουν γίνει λάθος κινήσεις και από τις δύο πλευρές αλλά τα θέματα είναι πολιτικά. Οφείλουμε να επουλώσουμε τις πληγές όχι μόνο με το ΚΙΝΑΛ αλλά και με άλλους χώρους, με τη Μέρα25, με το ΚΚΕ, με εξωκοινοβουλευτικές ομάδες που ανήκουν στον προοδευτικό χώρο…»

Παράδειγμα 2ο

Σε άτυπη ενημέρωση από τη Χαριλάου Τρικούπη αναφέρεται ότι:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, βλέπει την «αποκάλυψη» αυτή ως το καρβέλι σε πεινασμένα του όνειρα», υπογραμμίζει και καταλήγει: «Το Κίνημα Αλλαγής είναι ένα συνεπές και πιστό στις προοδευτικές προτάσεις κόμμα, που δεν αλληθώρισε σε πολύ πιο δύσκολες εποχές. Η αδυναμία των υπολοίπων να αντιπαρατεθούν στις πολιτικές μας θέσεις, είναι αυταπόδεικτη ακόμη και από τα ύπουλα μέσα που επιλέγουν για να μας πλήξουν».

Διαλέγετε και παίρνετε….