Η «Επανεκκίνηση στην σχέση Νέας Δημοκρατίας – Ταξί» και η στεναχώρια του Σπίρτζη

Η «Επανεκκίνηση στην σχέση Νέας Δημοκρατίας – Ταξί» και η στεναχώρια του Σπίρτζη

Χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, με τους Στυλιανό Κονταδάκη (Διευθυντής Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού) και Θεόδωρο Κόλλια (Γραμματέας Συνδικαλιστικού Τομέα).

Μετά από τη συνάντηση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί προχώρησε σε έκδοση δελτίου τύπου, από το οποίο κρατάμε δύο σημεία του.

1ο  «Το θέμα συζήτησης ήταν η επικοινωνία και η συνεργασία της Νέας Δημοκρατίας με την διοίκηση της Ομοσπονδίας και η αποκατάσταση των σχέσεων των δύο πλευρών. Δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και ακολούθησαν οι διαβεβαιώσεις, για μια υγιή συνεργασία…»

2ο  «Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Θύμιος Λυμπερόπουλος στην τοποθέτησή του δήλωσε: «επειδή η παρουσία μου θεωρείται ότι μειώνει την διαπραγματευτική ικανότητα της Ομοσπονδίας με την κυβέρνηση, μετά το τέλος της θητείας μου (Νοέμβριος 2020) δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές».

Θεωρούμε ότι μετά από αυτή τη συνάντηση και τα όσα παραπάνω διαβάσατε, στενοχωρημένοι πολύ θα είναι στον ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα ο πρώην αρμόδιος υπουργός Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος είχε εγκάρδιες σχέσεις τόσο με όλο τον κλάδο των ταξιτζήδων και ιδιαίτερα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Θύμιο Λυμπερόπουλο.

Στεναχώρια. Μεγάλη στεναχώρια.