Η κόντρα του Γ. Φιλιππάκη με την Γ. Αγγελοπούλου

Η κόντρα του Γ. Φιλιππάκη με την Γ. Αγγελοπούλου

Είναι πολλοί αυτοί που αναρωτήθηκαν για την πρωτοσέλιδη επίθεση από την εφημερίδα «Δημοκρατία» προς την Γιάννα Αγγελοπούλου, με τίτλο «Επέστρεψε ο “θίασος” του 2004» και υπέρτιτλο «Προσωπικό σόου στήνει η Γιάννα! Τρίζουν τα κόκαλα των ηρώων του ΄21».

Στη λογική της επίθεσης προς την Γιάννα Αγγελοπούλου κινήθηκαν και τα υπόλοιπα μέσα του κ. Φιλιππάκη, όπως η Espresso, η Εστία και τα site του ομίλου.

Αφορμή για αυτό το πρωτοσέλιδο είναι η παρουσίαση της επιτροπής «Ελλάδα 2021» στη Βουλή, επιτροπή στην οποία είναι πρόεδρος η Γιάννα Αγγελοπούλου. Στη Βουλή μάλιστα, στο πλευρό της κυρίας Αγγελοπούλου βρέθηκε σύσσωμη η οικογένειά της. Στις πρώτες σειρές των εδράνων κάθονταν ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος ενώ λίγο πιο πίσω οι δύο γιοι Δημήτρης και Παναγιώτης Αγγελόπουλος και η σύζυγός του Έλλη Παπαδιαμάντη.

Η κόντρα ανάμεσα σε Αγγελοπούλου – Φιλιππάκη έχει ξεκινήσει από δημοσιεύματα του παρελθόντος, δημοσιεύματα που τους έχουν οδηγήσει να αντιπαρατεθούν επανειλημμένα στα δικαστήρια.

Από τις κορυφαίες αντιπαραθέσεις ήταν πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Espresso που δημοσιεύθηκε στις αρχές του 2016 το οποίο και αναφερόταν στην προσωπική ζωή του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, πρωτότοκου γιου της Γιάννας και του Θόδωρου Αγγελόπουλου.

Δημοσίευμα το οποίο κρίθηκε «Ψευδές και συκοφαντικό» από το 10ο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Αυτή η κόντρα κρατάει και συνεχίζεται και είχαμε το προχθεσινό πρωτοσέλιδο, με το οποίο ο κ. Φιλιππάκης «αποδομεί» την Γιάννα Αγγελοπούλου.

Οι δικοί μας άνθρωποι, μας είπαν ότι στην οικογενειακή διαμάχη της οικογένειας Αγγελοπούλου, ο Γιάννης Φιλιππάκης στηρίζει  – εννοείται – την πλευρά του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου.