Καρφί στα πλευρά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η Εφημερίδα «δημοκρατία»

Καρφί στα πλευρά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η Εφημερίδα «δημοκρατία»

Η Εφημερίδα «δημοκρατία» – είτε στην καθημερινή, είτε στην Κυριακάτικη έκδοση -έχει γίνει ο μεγάλος αντίπαλος και εφιάλτης της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, μετά τη φανερή αλλαγή ρότας στην πολιτική του πορεία.

Η «Καραμανλική» εφημερίδα με τα πρωτοσέλιδά της τοποθετεί νάρκες στην Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, δημιουργώντας τους μεγάλο πρόβλημα, καθώς το αναγνωστικό κοινό της εφημερίδας προέρχεται αποκλειστικά από τη Νέα Δημοκρατία.

Συνυπολογίστε ότι η εφημερίδα «δημοκρατία» είχε και έχει(;) μία αξιόλογη κυκλοφορία.

Διαχρονικά η συγκεκριμένη εφημερίδα έχει στηρίξει την προεκλογική γραμμή της Νέας Δημοκρατίας για τη συμφωνία των Πρεσπών, έχει συγκεκριμένη θέση για τα Ελληνοτουρκικά, όπως στηρίζει σταθερά την εκκλησία και πολλά άλλα.

Αριθμητικά ως εκλογικό ποσοστό, όσοι ταυτίζονται ή καθοδηγούνται με τις απόψεις της «δημοκρατίας», μπορεί να δημιουργήσουν μεγάλο πρόβλημα στη Νέα Δημοκρατία.

Φανταστείτε λοιπόν ότι αυτοί που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία, διαβάζουν για την «προδοσία» στο θέμα της Βορείου Μακεδονίας, ή τον «διάλογο υποταγής» στα Ελληνοτουρκικά ή τα «βοσκοτόπια του πεθερού του Πέτσα» και θα κληθούν κάποια στιγμή να ψηφίσουν και να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Θα πεισθούν άραγε;

Υ.Γ. Συνυπολογίστε ότι στο δυναμικό του ομίλου που εκδίδει τη «δημοκρατία» έχει ενταχθεί και ο Γιώργος Τράγκας.