ΚΙΝΑΛ: «Η πίεση απέδωσε: Προς απόσυρση η επαίσχυντη τροπολογία Θεοδωρικάκου»

ΚΙΝΑΛ: «Η πίεση απέδωσε: Προς απόσυρση η επαίσχυντη τροπολογία Θεοδωρικάκου»

Αντιπολιτευτικούς πόντους κέρδισε το ΚΙΝΑΛ μετά τη δημοσιότητα που έδωσε στη τροπολογία που έδινε «αμνηστία αναδρομικά σε σκάνδαλα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», κάτι που ανάγκασε τον κ. Θεοδωρικάκο να προχωρά προς απόσυρση της συγκεκριμένης τροπολογίας.

Το Κίνημα Αλλαγής με σχόλιό του που είχε τίτλο «Η πίεση απέδωσε: Προς απόσυρση η επαίσχυντη τροπολογία Θεοδωρικάκου», έγραψε:

«ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν από κοινού την επαίσχυντη τροπολογία που παρέχει γενική αμνηστία αναδρομικά σε σκάνδαλα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Επισημάναμε την πραγματικότητα αυτή κι αντισταθήκαμε μόνοι στην ψήφισή της, ενώ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ την υπερψήφισαν. Ζητήσαμε άμεσα να αποσυρθεί και να μάθει ο ελληνικός λαός ποιους καλύπτει η τροπολογία, με ζημιά για το Δημόσιο. Τελικά ο κ. Θεοδωρικάκος εξήγγειλε άρον άρον την αλλαγή της, ενώ έβαλε το “Παρατηρητήριο Fake News” της ΝΔ να απαντήσει εμμέσως στο Κίνημα Αλλαγής και να μαζέψει τα ασυμμάζευτα!  Όσο για το ΣΥΡΙΖΑ που αφού την ψήφισε μετά ζήτησε την απόσυρσή της, δεν παραξενεύει κανέναν πια. Μένει να δούμε αν και η νέα εκδοχή της ρύθμισης, θα αποτελεί πλυντήριο για τους εκλεκτούς της Κυβέρνησης».