Κύριε Τσίπρα ποιος θα πάει να μείνει σε νέα οικοδομή φτιαγμένη από φθαρμένα υλικά;

Κύριε Τσίπρα ποιος θα πάει να μείνει σε νέα οικοδομή φτιαγμένη από φθαρμένα υλικά;

Νέο πολιτικό ξεκίνημα εξουσίας προσπαθούν να κάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ με μπροστάρη τον Αλέξη Τσίπρα, παρά ταύτα όμως όλες οι κινήσεις δείχνουν ότι η Κουμουνδούρου είναι ακόμη σε φάση αδράνειας.

Έχουν περάσει 100 και πλέον ημέρες από τις εκλογές, δεν φαίνεται όμως να έχει συνέλθει ακόμη ο ΣΥΡΙΖΑ από το σοκ της ήττας.

Η πρώτη προσπάθεια έγινε μέσα από τον iSYRIZA και ταυτόχρονα γίνεται προσπάθεια να ανακτήσουν λόγο στα ΜΜΕ και στις δημόσιες εμφανίσεις.

Πως θα τα καταφέρει όμως ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα όταν έχει στο πλευρό του ανθρώπους, που σε μεγάλο εύρος της κοινωνίας τον έχουν ;

Φθορά που έφτασε και χτύπησε για τα καλά την πόρτα της εξόδου στον πρώην Πρωθυπουργό.

Ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή του μπορεί να πήραν στις εκλογές το υψηλό ποσοστό 31,5%, έχασαν την εξουσία όμως. Όπως έπαθαν συντριβή στις Ευρωεκλογές και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στα μάτια του κόσμου υπάρχουν αυτοί που θέλουν να πορευτούν με τον Αλέξη, η ματιά τους όμως, η σκέψη τους και η πολιτική τους κρίση λέει ότι «κάποιοι έχουν μεγάλη ευθύνη για την ήττα».

Αν πάτε και κουβεντιάσετε με την κοινωνία – και όχι με τα μέλη των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ, που ανήκουν σε κάποια εσωκομματική ομάδα – τότε θα καταλάβετε, θα ακούσετε και θα μάθετε ποιοι φταίνε.

Θέλετε ονοματεπώνυμα; Εμείς λοιπόν θα σας τα πούμε κύριε Τσίπρα. (Ελπίζουμε και εσείς να υλοποιήσετε την απειλή σας και να μιλήσετε με ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις).

Έχουμε και λέμε. Νίκος Παππάς, Χρήστος Σπίρτζης, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Παύλος Πολάκης, Ρένα Δούρου, Αλέκος Φλαμπουράρης, Όλγα Γεροβασίλη, Χριστόφορος Βερναρδάκης, Γιώργος Τσίπρας, είναι για τους πολλούς πολίτες που στηρίζουν ή θέλουν να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ, υλικά φθαρμένα.

Αυτούς όμως συνεχίζετε να έχετε στην αυλή σας, στο πλευρό σας για να σας συμβουλεύουν, να χαράσσουν πολιτικές τακτικές κινήσεις, να κάνουν – ή καλύτερα να προσπαθούν να κάνουν – επαφές επιχειρηματοοικονομικού περιεχομένου, να είναι «πρώτη μούρη» σε όσα ΜΜΕ στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή/οι – δυστυχώς – κ. Τσίπρα παραμένει/ουν να είναι η εικόνα σας προς τα έξω. Η εικόνα που σας οδήγησε στην ήττα.

Θα συνεχίσετε λοιπόν να προσπαθείτε να χτίσετε νέα οικοδομή με φθαρμένα παλαιά (πλέον) υλικά; Σε τέτοια οικοδομή, δύσκολα κάποιος πάει να μείνει…