Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις…

Ξεκινάμε με τα χρόνια πολλά στον αψύ εορτάζοντα Παύλο Πολάκη, ο οποίος μάζεψε τους κολλητούς φίλους του να φάνε και να πιούνε για τη γιορτή του.

Καλά φάγανε, καλά ήπιαν, καλά τα είπαν, σκέφτηκαν να βγάλουν και μερικές φωτογραφίες για να στείλουν πολλαπλά μηνύματα. Προφανώς όλοι οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν να βγουν στη δημοσιότητα οι συγκεκριμένες φωτογραφίες.

Είναι εμφανές ότι οι παρευρισκόμενοι αλληλοϋποστηρίζονται (από το παρελθόν) και μιλάμε για τους πολιτικούς Νίκο Παππά, Χρήστο Σπίρτζη, Γιώργο Τσίπρα, Παύλο Πολάκη και τον δημοσιογράφο – εκδότη Κώστα Βαξεβάνη.

Στην παρούσα φάση οι φωτογραφίες δείχνουν την ξεκάθαρη και αδιαμφισβήτητη στήριξη στον Νίκο Παππά.

Η παρουσία του ξάδελφου Γιώργου Τσίπρα που έχει το ίδιο επίθετο με τον πρώην Πρωθυπουργό, προφανώς σε οδηγεί σε συνειρμούς άνωθεν στήριξης.

Συνάμα κάνουν τελείως ξεκάθαρο ότι ο Κώστας Βαξεβάνης, άρα και το Documento (εφημερίδα, sites, περιοδικά), στηρίζει τη συγκεκριμένη ομάδα. Το γνωρίζουν όλοι αυτό, αλλά εκ νέου οι φωτογραφίες είναι μήνυμα – υπενθύμιση στους εσωκομματικούς αντιπάλους εντός του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πονηρός της παρέας κοίταζε τις φωτογραφίες και είπε. «Μήπως πρέπει να δείχνουν οι συγκεκριμένοι ότι είναι ενωμένοι, γιατί μπορεί να χτυπήσουν καμπάνες και για άλλους πλην του Παππά;».

Φωτογραφίες με πολλά μηνύματα