Μ. Όθωνας: «Η κυβέρνηση μας δείχνει μια καμήλα και λέει ότι είναι άλογο, λες και δεν βλέπουμε πως και καμπούρα έχει και δεν τρέχει»

Μ.  Όθωνας: «Η κυβέρνηση μας δείχνει μια καμήλα και λέει ότι είναι άλογο, λες και δεν βλέπουμε πως και καμπούρα έχει και δεν τρέχει»

«Είναι  πολιτικά περίεργη αυτή η επιμονή σας για τον κ. Παυλόπουλο την ώρα που παριστάνετε τους πούρους αντιδεξιούς, εκτός πια  αν  πρόκειται για την μετενσάρκωση του  Άρη Βελουχιώτη και το αγνοούμε όλοι οι υπόλοιποι»!

Αυτή είναι η χαρακτηριστική φράση που χρησιμοποίησε ο Μανώλης Όθωνας μέλος του Π.Σ του  Κινήματος Αλλαγής, απευθυνόμενος προς τον Γιώργο Τσίπρα σε τηλεοπτική εκπομπή.

Στη συνέχεια, σχολιάζοντας ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου της Φ. Γεννηματά την αναφορά ότι η  πρόταση του εκλογικού νόμου της κυβέρνησης μοιάζει με την αντίστοιχη πρόταση του Κινήματος Αλλαγής ανέφερε τα εξής:

«Η πρόταση της κυβέρνησης δεν έχει καμία σχέση με την δική μας πρόταση και φυσικά θα την καταψηφίσουμε. Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την ιδέα κλιμακωτού bonus για να επιβάλλει ένα απόλυτα πλειοψηφικό σύστημα. Μας δείχνει μια καμήλα και λέει ότι είναι άλογο λες και δεν βλέπουμε πως και καμπούρα έχει και δεν τρέχει».

 

 

Tagged with