Ο Κώστας Κυρανάκης γεμίζει επικίνδυνα την καρδάρα

Ο Κώστας Κυρανάκης γεμίζει επικίνδυνα την καρδάρα

Σε αντιΠολάκη της Νέας Δημοκρατίας εξελίσσεται με γοργό βηματισμό ο Βουλευτής Κώστας  Κυρανάκης  μετά το επεισόδιο που ξέσπασε χθες στη Βουλή, ανάμεσα στον Βουλευτή της ΝΔ και τον Βουλευτή Παύλο Πολάκη.

Είπε χθες ο κ. Κυρανάκης απευθυνόμενος στον κ. Πολάκη: «Η κ. Μπακογιάννη η αγαπημένη σου;» ή «Όλοι οι Συριζαίοι όταν μιλάτε μαζί μου κρύβεστε πίσω από τα φουστάνια της κ. Μπακογιάννη γιατί δεν μπορείτε να με αντιμετωπίσετε». Φράσεις αυτού του στυλ δεν αναβαθμίζουν ούτε το Κοινοβούλιο, ούτε την πολιτική, ούτε τη Νέα Δημοκρατία.

Δυστυχώς, ο Βουλευτής της ΝΔ γεμίζει επικίνδυνα την καρδάρα, εκτός και εάν εκτελεί συγκεκριμένες εντολές.

Τέτοιες συμπεριφορές σαν τη χθεσινή – και όχι μόνο – δεν αντικατοπτρίζουν τη σύγχρονη γενιά από την οποία προέρχεται. Δυστυχώς μας παραπέμπουν σε άλλες εποχές, εποχές διχασμού.

Ο κ. Κυρανάκης παράλληλα με τον εκνευρισμό που δημιουργεί σε μεγάλη μερίδα του Μαξίμου, δημιουργεί εκνευρισμό στην Ντόρα Μπακογιάννη και το περιβάλλον της, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει…

Σημειώνουμε, ότι – τουλάχιστον – προεκλογικά ο Κώστας Κυρανάκης είχε τη στήριξη του νυν Υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου.