Ο Παύλος Πολάκης είναι ένας πολιτικός που δεν μπορεί να βάλει φρένο στις σκέψεις του, στο στόμα του και στο …facebook

Ο Παύλος Πολάκης είναι ένας πολιτικός που δεν μπορεί να βάλει φρένο στις σκέψεις του, στο στόμα του και στο …facebook

Μια πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα στην πολιτική σκηνή του τόπου είναι ο πρώην Υπουργός υγείας και νυν Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Ο κ. Πολάκης είναι ένας άνθρωπος που κάνει αγώνα για να αποκτήσει περισσότερους εχθρούς, παρά πολλούς φίλους.

Με τον «αψύ» χαρακτήρα του, τη δημόσια συμπεριφορά του και τις αναρτήσεις του στο facebook, τις περισσότερες φορές δημιουργεί αρνητικό ντόρο για τον ίδιο και τον πολιτικό φορέα που τον φιλοξενεί.

Θα μπορούσαμε να γράψουμε ότι πρόκειται για έναν αυτοκαταστροφικό άνθρωπο, με τη διαφορά όμως ότι στα Χανιά αυτόν εξέλεξαν και όχι τον Γιώργο Σταθάκη.

Ο Παύλος Πολάκης είναι ένας πολιτικός που δεν μπορεί να βάλει φρένο στις σκέψεις του, στο στόμα του και στο …facebook.

Είναι ο πολιτικός, που όποτε λέει ή παρουσιάζει κάτι σωστό, την επόμενη στιγμή καταφέρνει να γράψει κάτι, με το οποίο «θάβει» το ορθό.

Δείτε ένα τελευταίο παράδειγμα και θα καταλάβετε.

Ο Παύλος Πολάκης στη μία του σελίδα στο facebook (μεγάλο έρωτα έχει με το facebook) αναδεικνύει ένα πολύ σοβαρό θέμα όπου σύμφωνα με τα έγγραφα που παρουσιάζει η  Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής , «η κ. Νικολάου της Νέας Δημοκρατίας ανέθεσε σε εταιρεία οργάνωσης συνεδρίων την απολύμανση φυλακών και την προμήθεια απορρυπαντικών σε εταιρεία που ιδρύθηκε 3 ημέρες πριν πάρει τη δουλειά. 800.00 ευρώ λυπητερή».

Σαφώς αυτή η αποκάλυψη του κ. Πολάκη έχει μεγάλο ενδιαφέρον και προφανώς θα παρέμβει η πολιτική ηγεσία και η δικαιοσύνη.

Λίγο πριν, λίγο μετά από αυτή την «καυτή» αποκάλυψη, ο Παύλος Πολάκης στην έτερη σελίδα του στο facebook γράφει για τον υποψήφιο Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλία Γρηγόρη, ο οποίος προκάλεσε σάλο με τις χυδαίες αναρτήσεις του στο Facebook.

«Ε ΒΕΒΑΙΑ. Το «μαλάκας» στο Facebook είναι βρισιά, ενώ το «αλήτης» μέσα στο κοινοβούλιο είναι πολιτικός πολιτισμός και τα σκίτσα στο gov.gr είναι χιούμορ!!!

Βρε αιντε από δω λαμόγια υποκριτές που θα σας ζητήσουμε και συγγνώμη και θα διαγράψουμε το σύντροφο. Κακώς ζήτησες Ηλία Γρήγορη την αναστολή της ιδιότητας σου!!(όπως και η Μυρσίνη Βουνάτσου πριν λίγο καιρό που συνειδητά διαστρέβλωσαν και ξέσκισαν αυτό που έγραψε)».

Για μας, προφανώς ο κ. Πολάκης καταφέρνει με ένα μαγικό τρόπο να ακυρώνει τον εαυτό του (δικαίωμά του), δυστυχώς όμως ακυρώνει και τον ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική.

Κάποιος – Αλέξη – πρέπει να του βάλει φρένο!