Ποιος θα υπερισχύσει άραγε; Ο ισχυρός υπουργός ή ο πανίσχυρος επιχειρηματίας;

Ποιος θα υπερισχύσει άραγε; Ο ισχυρός υπουργός ή ο πανίσχυρος επιχειρηματίας;

Όταν έχουμε δημόσια διάψευση από υπουργό για πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», ιδιοκτησίας Ευάγγελου Μαρινάκη, τότε μάλλον ανοίγει ο ασκός του Αιόλου.

Συγκεκριμένα, τα ΝΕΑ γράφουν σήμερα για «Μεταρρύθμιση σοκ στη Δημόσια Διοίκηση», όπου το Υπουργείο Εσωτερικών, σχεδιάζει να περάσουν «στους Δήμους Κέντρα Υγείας και Σχολεία».

Μετά από αυτό το δημοσίευμα ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος προχώρησε σε διάψευση, όπου αναφέρει: «…το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Το επόμενο διάστημα και αφού ολοκληρωθεί το έργο της επιτροπής, θα γίνει ολοκληρωμένη ενημέρωση, προετοιμασία και αξιόπιστος διάλογος με τους αρμοδίους κυβερνητικούς φορείς για να οριστικοποιηθεί το περιεχόμενο της μεταρρύθμισης και να δρομολογηθούν οι διαδικασίες νομοθέτησης κι εφαρμογής της».

Είναι εύκολα κατανοητό, ότι η δημόσια διάψευση από τον κ. Θεοδωρικάκο δημιουργεί προβλήματα στον Πρωθυπουργό και το Μαξίμου και όλοι πλέον οχυρώνονται για να προστατευθούν από τα πυρά που θα ακολουθήσουν.

Ποιος θα υπερτερήσει άραγε; Ο ισχυρός υπουργός ή ο ισχυρός επιχειρηματίας;