Που ήταν, προς τα πού πήγε και που καταλήγει

Που ήταν, προς τα πού πήγε και που καταλήγει

Πολλές φορές μαθαίνουμε κινήσεις που έχουν ως μοναδικό στόχο το «ΕΓΩ». Όσο μάλιστα περνάει λίγο ο καιρός, τόσο περισσότερο ανοίγουν στόματα και μιλάνε.

Πρόσφατα μας είπαν, ότι υποψήφιος Περιφερειάρχης κάνει το προσωπικό του deal με τον νυν, με ζητούμενο την περιφερειακή συνεργασία, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η συγκεκριμένη προσέγγιση έχει ως αποτέλεσμα ο νυν να κλείσει ραντεβού στον υποψήφιο με τον Πρωθυπουργό, για να δοθούν εξηγήσεις και …ανταλλάγματα.

Ο ανοικτοχέρης Πρωθυπουργός, προσφέρει στον υποψήφιο Περιφερειάρχη τη θέση Γενικού Γραμματέα, αυτός όμως δεν δέχεται καθώς θέλει να λάβει θέση υπουργού, άντε υφυπουργού.

Ο Πρωθυπουργός εννοείται ότι ενοχλήθηκε και είπε «όχι», με αποτέλεσμα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης να αλλάζει ρώτα και πλέον να συζητά με τον Αρχηγό της Αξιωματική Αντιπολίτευσης, κοιτώντας προς το …μέλλον.

Για όλα αυτά που σας περιγράψαμε έχουν βγάλει σπυράκια στον πολιτικό χώρο από τον οποίο προέρχεται ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και από τον οποίο είχε και αυτή τη φορά την πολιτική στήριξη.

Απίστευτα πράγματα…!