Προχωρούν οι εργασίες αποκατάστασης της περιμετρικής περίφραξης του Πάρκου Τρίτση

Προχωρούν οι εργασίες αποκατάστασης της περιμετρικής περίφραξης του Πάρκου Τρίτση

Μετά από σχετική εντολή που δόθηκε από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και υπό το συντονισμό του Προέδρου και των μελών του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης» προχωρούν με γοργούς ρυθμούς εργασίες αποκατάστασης της περιμετρικής περίφραξης του Πάρκου.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή, ομάδα πολιτών εισήλθε στο Πάρκο σπάζοντας λουκέτα και αφαιρώντας πινακίδες, παρά τη ρητή απαγόρευση εισόδου για λόγους προάσπισης της δημόσιας υγείας.

Επιπρόσθετα από σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα 13 Απριλίου,  λειτουργεί φύλαξη εντός του Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, τόσο για την διασφάλιση της δημόσιας περιουσίας όσο και για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας όπως ορίζεται στο άρθρο 26, της από 14-03-2020 Π.Ν.Π. «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID – 19».

Οι υπηρεσίες φύλαξης ισχύουν από το πρωί έως το βράδυ και για όλες τις μέρες του μήνα, συμπεριλαμβανομένων Σαββατοκύριακων και επίσημων αργιών.