Κορωνοϊο-ριπές Κύρτσου προς την Κυβέρνηση

Κορωνοϊο-ριπές Κύρτσου προς την Κυβέρνηση

Κορωνοϊο-ριπές έχει εξαπολύσει ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος προς την Κυβέρνηση, με τέσσερεις αναρτήσεις του στο twitter, μέσα σε ένα 24ωρο.

Διαβάστε και θα καταλάβετε

Βολή 1η

«Στην πρώτη φάση της πανδημίας πήγαμε καλά γιατί οι πολιτικοί προσπάθησαν να διδαχθούν από τους επιστήμονες. Στη διάρκεια της δεύτερης φάσης μπερδευτήκαμε γιατί οι επιστήμονες μιμήθηκαν τους πολιτικούς».

Βολή 2η

«Στη Γαλλία είχαμε το τελευταίο 24ωρο 185 θανάτους και 66.000 νέα κρούσματα. Στην Ελλάδα είχαμε 78 θανάτους με λιγότερα από 2000 νέα κρούσματα. Πως είναι δυνατόν να έχουμε τόσους πολλούς θανάτους με συγκριτικά λίγα κρούσματα; Απλά δεν καταγράφουμε πλήρως τα νέα κρούσματα».

Βολή 3η

«Ο Τσιόδρας μας προετοιμάζει για τα χειρότερα. Βασικοί συνεργάτες του πρωθυπουργού ανακοινώνουν ανοίγματα. Θάνατοι, ΜΕΘ σε επίπεδα ρεκόρ. Έμποροι, ιερείς, νεολαίοι, «φίλαθλοι» διαμαρτύρονται. Αλαλούμ με συνέπειες».

Βολή 4η

«Με προβληματίζουν οι δηλώσεις κυβερνητικών παραγόντων του τύπου «ανοίγουμε εκτός εάν υπάρξει επιδημιολογική επιβάρυνση». Άραγε τι πρέπει να γίνει για να θεωρηθεί επιβάρυνση».

 

 

Tagged with