Στο ποδόσφαιρο η κυβέρνηση θα φάει πολλά …αυτογκόλ

Στο ποδόσφαιρο η κυβέρνηση θα φάει πολλά …αυτογκόλ

Το «παιχνίδι» για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, το έχει πάρει πάνω του ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, μετά από εντολή του Πρωθυπουργού.

Σας παραθέτουμε όμως δύο πληροφορίες που έχουν τη δικιά τους αξία.

Στην ψήφιση της τροπολογίας για το ποδόσφαιρο – η οποία ψηφίστηκε με 156 Νεοδημοκρατικές ψήφους – είχε επιβληθεί κομματική πειθαρχία από το Μαξίμου, έτσι ώστε όλοι να ψηφίσουν. Η επιπλέον προσθήκη που δεν ανακοινώθηκε, είναι ότι στην κομματική πειθαρχία είχε επιβληθεί και …σιωπητήριο. Η εντολή που πήραν υπουργοί, βουλευτές και κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, είναι «δεν μιλάτε ποτέ και πουθενά για το ποδόσφαιρο», εντολή την οποία όλοι διαπιστώσαμε.

Ο μόνος ο οποίος είχε «ελευθέρας» για να κάνει παιχνίδι, είναι ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος βγαίνει και μιλά και συνάμα κουβεντιάζει με UEFA και FIFA.

Το δεύτερο όμως το οποίο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι δημοσίευμα στην ιστοσελίδα gazzetta.gr, σύμφωνα με το οποίο «Εκπρόσωπος της FIFA ανέφερε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη επικοινωνία της κυβέρνησης με εκείνη και την UEFA για συνάντηση που θα αφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Εξ αρχής έχουμε γράψει και συνεχίζουμε να το πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση με τον τρόπο που παρενέβη στον χώρο του ποδοσφαίρου παίζει χωρίς σύστημα, με αποτέλεσμα θα φάει πολλά …αυτογκόλ.