Τη μια μέρα τους αγαπά και την επόμενη τους μισεί

Τη μια μέρα τους αγαπά και την επόμενη τους μισεί

Σχέσεις αγάπης και μίσους έχει αναπτύξει ο ΣΥΡΙΖΑ για το ΚΙΝΑΛ, με τον ΣΥΡΙΖΑ να φλερτάρει με όλες τις μεθόδους – και με το καλό και με το κακό – και το ΚΙΝΑΛ να είναι η σκληρή νύφη!

Ο Τσίπρας σε άρθρο του πριν 4 ημέρες στην «ΑΥΓΗ»

«Δεν μας αφήνει αδιάφορους η νέα ρητορική της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ, για μια σοσιαλδημοκρατία απαλλαγμένη από τις νεοφιλελευθερες οικονομικές προσεγγίσεις. Μια τέτοια σοσιαλδημοκρατία θα είναι πράγματι χρήσιμη και στην Ευρώπη αλλά προφανώς και στην Ελλάδα. Ώστε σε μια προγραμματική πορεία συγκλίσεων με τις δυνάμεις της αριστεράς και της οικολογίας, να διαμορφωθούν οι όροι ενός εναλλακτικού δρόμου απέναντι στη συντήρηση και τον νεοφιλελευθερισμό. Στην Ευρώπη ήδη ανιχνεύουμε αυτούς τους όρους, συνεργαζόμενοι με δυνάμεις της αριστερής σοσιαλδημοκρατίας. Γιατί όχι και στην Ελλάδα, αν πραγματικά την εννοούν αυτή τη νέα ρητορική;».

Ο ΣΥΡΙΖΑ χθες σε σχόλιό του

«Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες από τη στιγμή που χαρακτηρίσαμε την υπόθεση της προανακριτικής ως μεγάλο φιάσκο και ΝΔ και ΚΙΝΑΛ έσπευσαν με τις μεθοδεύσεις τους να μας δικαιώσουν.

Σήμερα ΝΔ και ΚΙΝΑΛ ξεπέρασαν κάθε όριο, εξευτελίζοντας το Κοινοβούλιο και το Σύνταγμα της χώρας με την παραβίαση της μυστικότητας της ψηφοφορίας στη Βουλή»

Προτιμάτε να είστε σκληροί ή να είστε light; Διαλέξτε και πάρτε….