Τον Πατούλη στόλισε με την πένα του ο Πολάκης

Τον Πατούλη στόλισε με την πένα του ο Πολάκης

Με το γνωστό του στυλ γραψίματος – είτε αυτό αφορά στη γλωσσά που χρησιμοποιεί, είτε στα λάθη που έχουν τα κείμενά του – ο «αψύς» Παύλος Πολάκης επιτέθηκε στον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, υπερασπιζόμενος τον εαυτό του και την Ρένα Δούρου.

Διαβάζοντας την ανάρτησή του στο facebook, άλλοι θα πείτε «ρε μπας και έχει δίκαιο ο Πολάκης» και άλλοι «πάλι τα ίδια ο Πολάκης». Σας την παραθέτουμε αυτούσια.

«ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΤΟΥΛΗ,περιφερειάρχη των πέντε ηπείρων και των εφτά θαλασσών !!!!!

Απο κει που κατηγορούσες τη Δουρου πως «ξοδεύει»τα λεφτά της Περιφερειας για να ενισχύσει με σύγχρονα Μηχανηματα τα νοςοκομεια της Αττικης και την απειλουσες πως θα την πας για «απιστία»….

ΤΩΡΑ στέλνεις επιστολή στα νοςοκομεια πως αργούν να τα τοποθετήσουν!!!!!!

Μετα την κωλοτουμπα σας σε Μακεδονικό ,Μάτι,Μεταναστευτικό δίκαια κατακτάς την 4η θέση στο Ολυμπιακό άθλημα της κυβισθησεως που μαλλον εξελίσσεται στο αγαπημένο σας σπορ….

Χαίρομαι,θα τα λέμε στα εγκαίνια….Θαρχομαι με τη Ρενα παρέα!

Υγ1.Εγραψα χθες πως σε Ιπποκρατειο ευαγγελισμο και ερυθρό ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ οι ΣΤΕΦΑΝΙΟΓΡΑΦΟΙ απο το Πρόγραμμα αυτο της Δουρου των 40 εκατομμυρίων ευρω και ρώτησα γιατι δεν κάνει εγκαίνια η 1η Υπε.Στειλε και Συ μια επιστολή στο διοικητή της ΥΠΕ να τα οργανώσει

ΥΓ2 Με το cyber-knife στη Νικαια έκανες κατι απο αυτα που είπαμε στα εγκαίνια του στεφανιογραφου της Νικαιας;;;;».