Υπουργοί σε θέση εκλογικής μάχης

Υπουργοί σε θέση εκλογικής μάχης

Αργά ή γρήγορα εκλογές θα έρθουν, άρα νυν υπουργοί θα πρέπει να είναι σε θέση μάχης και να διαλέξουν το δικό τους πεδίο βολής.

Αναφερόμαστε σε τέσσερεις Υπουργούς που δεν έχουν εκλεγεί με σταυρό και προφανώς θα πρέπει να βρουν την εκλογική περιφέρεια στην οποία θα εκτεθούν με τη Νέα Δημοκρατία και στη συνέχεια να βρουν ψηφοφόρους.

Ο πρώτος είναι ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης ο οποίος έχει βάλει πλώρη προς Πειραιά, τόπο στον οποίο μεγάλωσε.

Ο δεύτερος είναι ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος (όπως το έχουμε γράψει εδώ και πολύ καιρό), θα είναι υποψήφιος στο Νότιο Τομέα της Β΄ Αθήνας.

Ο τρίτος είναι ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στην Α΄ Αθήνας. (Επίσης το έχουμε γράψει εδώ και καιρό).

Ο τέταρτος της παρέας είναι ο σημερινός Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Άκης Σκέρτσος ο οποίος επέλεξε την πόλη στην οποία έχει γεννηθεί, δηλαδή τη Θεσσαλονίκη.

Για να μπεις όμως στη μάχη του σταυρού πρέπει να έχεις τον δικό σου στρατό σου, κάτι το οποίο οι τέσσερεις υπουργοί το γνωρίζουν καλά και τον προετοιμάζουν.