Υπουργός σημαίνει δουλειά και όχι επικοινωνία κ. Γεωργιάδη

Υπουργός σημαίνει δουλειά και όχι επικοινωνία κ. Γεωργιάδη

Ορκωμοσία είχαμε σήμερα, την παράσταση όμως την έκλεψαν όχι οι νέοι υπουργοί, αλλά οι μάσκες και ο Άδωνις Γεωργιάδης που ήταν ο guest στο Προεδρικό Μέγαρο.

Το ερώτημα που πέρασε από το μυαλό όλων ήταν, «τι γύρευε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ορκωμοσία των νέων υπουργών;» και ο ίδιος όταν ρωτήθηκε είπε. «Ήρθα για το φίλο μου, τον Νίκο Παπαθανάση».

Μάλλον όμως με την παρουσία του ήθελε να κλείσει στόματα, καθώς είναι πολλοί αυτοί που γνωρίζουν και γράφουν ότι οι μεταξύ τους σχέσεις δεν είναι και οι …καλύτερες, εκτός του ότι ο κ. Παπαθανάσης μπήκε καπέλο στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Μην ξεχνάμε ότι ο φίλος του κ. Γεωργιάδη, ο κ. Παπαθανάσης, αναβαθμίστηκε σε Αναπληρωτής Υπουργός, πήρε πάνω του τις ιδιωτικές επενδύσεις και πλέον δεν αναφέρεται στον υπουργό Ανάπτυξης, αλλά απευθείας στον πρωθυπουργό!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος (με βασικό του όπλο τη μνήμη), αλλά, άλλος ο συνδυασμός υπουργός = δουλειά και άλλος ο συνδυασμός υπουργός = επικοινωνία.

Προφανώς και ο Πρωθυπουργός αιφνιδιάστηκε από την παρουσία του κ. Γεωργιάδη στην ορκωμοσία, αναγκάστηκε όμως να κρατήσει τα προσχήματα, για αυτό και φωτογραφήθηκε μαζί του.

Υ.Γ. Ο κ. Γεωργιάδης είπε. «Ήρθα για το φίλο μου, τον Νίκο Παπαθανάση». Με άλλα λόγια οι υπόλοιποι που ορκίστηκαν δεν είναι φίλοι του και δεν τον ενδιαφέρουν.