Φάουλ του Πρωθυπουργού η δημόσια συγνώμη προς τον Γ. Κουρτάκη

Φάουλ του Πρωθυπουργού η δημόσια συγνώμη προς τον Γ. Κουρτάκη

Χοντρό φάουλ του Πρωθυπουργό η δημόσια απολογία στον εκδότη της εφημερίδας «Παραπολιτικά», για την απουσία των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην ψηφοφορία για την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη.

Μέγα λάθος συνάμα της εφημερίδας, το να ρωτά στη συνέντευξη τύπου του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, για το προσωπικό θέμα του εκδότη της εφημερίδας Γιάννη Κουρτάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης αφού δέχθηκε ερώτηση από τον δημοσιογράφο των «Παραπολιτικών» έπρεπε να απαντήσει σε ένα τέτοιο θέμα στη ΔΕΘ;

Ο κ. Μητσοτάκης απάντησε όμως και είπε:

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα έχει σηκώσει ένα μεγάλο βάρος τους τελευταίους 14 μήνες και έχει σταθεί άψογα στα καθήκοντά της» σημείωσε και πρόσθεσε:  «Στο συγκεκριμένο περιστατικό υπήρξε μια αστοχία, ίσως αποτέλεσμα μιας καλοκαιρινής ραστώνης. Δεν θα επαναληφθεί τέτοιο φαινόμενο».

Με τη φράση «Δεν θα επαναληφθεί τέτοιο φαινόμενο», ο Πρωθυπουργός ζητά έμμεσα συγνώμη από τον κ. Κουρτάκη σε πανελλήνια κάλυψη. Τέτοια πρεμούρα είχε;

Στην ίδια λογική ο κ. Μητσοτάκης θα απολογηθεί σε μία αντίστοιχη «αστοχία» που αφορά στην «Εφημερίδα των Συντακτών»;

Είναι πολλοί αυτή που θέλουν την βουλευτική ασυλία του κ. Πολάκη, από τη Θεσσαλονίκη όμως περιμένουν να ακούσουν τα οικονομικά, τα ιατρικά, τα εθνικά, τα, τα, τα, μα όχι τα προσωπικά.

Κύριε Πρωθυπουργέ, καλό θα είναι μην επαναληφθεί τέτοια αστοχία από τη Θεσσαλονίκη.