12/11/2019: Καταγράφτηκε ως «η ημέρα των πολιτικών αναδιπλώσεων»

12/11/2019: Καταγράφτηκε ως «η ημέρα των πολιτικών αναδιπλώσεων»

Μια διαφορετική πολιτική ημέρα η σημερινή, καθώς είχαμε δύο αναδιπλώσεις, σε δύο διαφορετικά θέματα που απασχόλησαν τον πολιτικό κόσμο, τα ΜΜε και τους απλούς πολίτες.

Αναδίπλωση 1η. O υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας (γιατρός στο επάγγελμα), απέσυρε τη διάταξη περί βλασφημίας στον Ποινικό Κώδικα, μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν. Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του, «Προβληματίζομαι πάρα πολύ. Δεν το κρύβω ότι μετά τον θόρυβο που έχει προκληθεί υπάρχει ένας μεγάλος προβληματισμός και βεβαίως είναι ένα ζήτημα που βλέπω με μεγάλη προσοχή».

Αναδίπλωση 2η. Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε πίσω – παρά το μεγάλο ντόρο, τις μαγκιές και τη φασαρία – και απέσυρε τους Δημήτρη Τζανακόπουλο και Παύλο Πολάκη από την Προανακριτική Επιτροπή για τη Novartis.

Σε ότι αφορά στην αναδίπλωση της Κουμουνδούρου σας παραθέτουμε αυτούσια (με όλα τα λάθη) χωρίς σχόλια, την ανάρτηση του τέως αναπληρωτή υπουργo;y Υγείας Παύλου Πολάκη, στη σελίδα του στο facebook.

«Προς βοθροκαναλα και βοθροσαιτ ΕΝΤΑΥΘΑ: Μην κάνετε τους πόθους σας «ρεπορτάζ»για να καλύψετε την αντισυνταγματική και παράνομη «αποφαςη» εξαίρεσης μας !! Μεσα στην προανακριτική αυτη τη στιγμή ειναι μόνο ο Σπυρος Λαππας απο εμάς. ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ …..»

Μπορούμε λοιπόν να  χαρακτηρίσουμε την 12/11/2019 ως την ημέρα των πολιτικών αναδιπλώσεων.