Βροχή τα εξώδικα από την Όλγα Γεροβασίλη

Βροχή τα εξώδικα από την Όλγα Γεροβασίλη

Μετά το εξώδικο, μήνυση και αγωγή προς την εφημερίδα «Καθημερινή», η πρώην Υπουργός Όλγα Γεροβασίλη απέστειλε νέα εξώδικα προς τον Άδωνι Γεωργιάδη, Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, τον Γιώργο Κύρτσο, Ευρωβουλευτή της ΝΔ και τον Γιάννη Κουρτάκη, εκδότη της εφημερίδας «Παραπολιτικά» για «τις συκοφαντικές, αήθεις και ψευδείς δηλώσεις τους σε βάρος της, με επιφύλαξη για περαιτέρω ενέργειες κατά νόμο».

Το δρόμο των εξωδίκων και των μηνύσεων αποφάσισε να ακολουθήσει η κα Γεροβασίλη, ακολουθώντας μια τακτική που δεν συνήθιζε μέχρι τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η αντίδραση στους αριστερούς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ είναι μάλλον αρνητική, καθώς δεν έχουν συνηθίσει η αριστερά να προσπαθεί να φοβίσει και να φιμώσει Βουλευτές και δημοσιογράφους, ακόμα και αν έχει δίκαιο.

Είναι προφανές ότι με αυτή την επιθετική τακτική έχουν αποφασίσει στην Κουμουνδούρου να πορευτούν, ίσως όμως αυτή η τακτική να αρχίζει να εφαρμόζεται μετά τις «αποκαλύψεις» για τον Νίκο Παππά, ο οποίος δεν έστειλε κανένα εξώδικο προς τον κ. Καλογρίτσα.