Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
33.3 C
Athens

Για ποιόν(ους) χτυπά ο Ευάγγελος Αντώναρος την …καμπάνα;

Share

Δείτε την ανάρτηση στο fb από τον Ευάγγελο Αντώναρο, φίλο και τακτικό συνομιλητή του Κώστα Καραμανλή, και προφανώς θα βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

«Από νεαρός δημοσιογράφος έχω αποκτήσει μια συνήθεια την οποία τηρώ απαρέγκλιτα μέχρι σήμερα. Να καταγράφω, και μάλιστα λεπτομερειακά, το περιεχόμενο όλων των συνομιλιών που έχω. Επίσημων, ιδιωτικών και εμπιστευτικών. Έχω γεμίσει εκατοντάδες από σημειωματάρια που τώρα βέβαια πια έχουν σκαναρισθεί κι έχουν μεταφερθεί σ ένα στικάκι. Για την ακρίβεια σε τέσσερα πανομοιότυπα στικάκια. Το ένα είναι φυσικά στην κατοχή μου. Τα άλλα τρία σε χέρια τριών φίλων μου από τους οποίους ο ένας στο εξωτερικό. Τα στοιχεία συναρπαστικά ιστορικά αλλά και συχνά γελοία….Από το τι μου είπε ο Ερντογάν πριν εκλεγεί πρωθυπουργός…μέχρι τι ειπώθηκε στο γραφείο του τότε αρχηγού της αξιωμ. αντιπολίτευσης Σαμαρά τον Μάιο του 2010 τη βραδιά της ψήφισης του πρώτου μνημονίου. Ποιοι ήταν υπέρ και ποιοι κατά…Ενδιαφέροντα πράγματα σας λέω…Υλη για πέντε έξη βιβλία από τα οποία έχω τελειώσει τα δυο και βρίσκονται σε χέρια φίλων. Σε στικακια φυσικά. θα εκδοθούν στην …ώρα τους…».

 

διαβάστε περισσότερα

Ταρατατζούμ και μπαμ, μπουμ!

0
Καλημέρα και καλή σας εβδομάδα φίλες και φίλοι. Υπό τους ήχους των Black Sabbath θα έχουμε σήμερα το κρίσιμο πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, καθώς...

Επικαιρότητα