Διπλή συγνώμη από τον Άδωνι Γεωργιάδη

Διπλή συγνώμη από τον Άδωνι Γεωργιάδη

Δύο λάθη, δύο συγνώμες ζήτησε από το βήμα της Βουλής ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων,  Άδωνις Γεωργιάδη. Σε πρώτο επίπεδο απολογήθηκε για τις δηλώσεις του σχτικά με την εστίαση και σε δεύτερο επίπεδο, γιατί είναι από τους πρώτους που εμβολιάσθηκαν.

Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε :

«Η αναφορά μου στα κλειδιά παρεξηγήθηκε και ζητώ συγγνώμη. Eίχε το χαρακτήρα ότι οι επιχειρήσεις εστίασης με τα μέτρα τα υποστηρικτικά που τους έχουμε δώσει και με τα επιπλέον μέτρα που δίνουμε κατά τη γνώμη μας εξακολουθούν να έχουν αξία, θα τα καταφέρουν και στο μέλλον και στο τέλος θα δείτε ότι όλα θα πάνε καλά. Εάν κάποιοι προσεβλήθησαν έδωσα τις εξηγήσεις μου και άλλωστε με τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους συναντήθηκα δύο φορές και δεν υπάρχει κανένα ζήτημα άρα μην επισπεύδετε εσείς.

Όσον αφορά τον εμβολιασμό που έθεσε ο κύριος Ζαχαριάδης και το έκανε και λίγο επί προσωπικού, να ξεκαθαρίσω το εξής.

Εγώ προσωπικά και οι άλλοι υπουργοί, εξ όσων γνωρίζω, δεν είχαμε ζητήσει να εμβολιαστούμε.

Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών μάς ενημέρωσε να πάμε να εμβολιαστούμε. Και πήγα. Ούτε ζήτησα, ούτε δεν ζήτησα. Μου είπαν να πας και πήγα. Μετά τη φασαρία που έγινε, δικαίως έγινε φασαρία, όχι αδίκως, αυτή η απόφαση ήρθη. Άρα εμένα γιατί με κατηγορείτε; Γιατί κάποιος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: αποφασίσαμε να πάτε να εμβολιαστείτε; Και κατηγορείτε εμένα, κύριε Ζαχαριάδη;».