Η Φ. Γεννηματά έβγαλε από το κάδρο της ΠτΔ τον εαυτό της και έβαλε μέσα τους Σημίτη, Βενιζέλο και Παπανδρέου

Η Φ. Γεννηματά έβγαλε από το κάδρο της ΠτΔ τον εαυτό της και έβαλε μέσα τους Σημίτη, Βενιζέλο και Παπανδρέου

Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει σχετικά με την πιθανή υποψηφιότητα της Φώφης Γεννηματά για την Προεδρία της Δημοκρατίας, μετά τη συνάντηση που είχε προ καιρού με τον Πρωθυπουργό.

Αυτή τη φορά η Φώφη Γεννηματά με δήλωσή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, έβγαλε από το κάδρο της Προεδρίας τον εαυτό της και έβαλε μέσα τους Κώστας Σημίτη, Ευάγγελο Βενιζέλο και Γιώργο Παπανδρέου.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, απαντώντας σε ερώτηση για την ανάληψη της πρωθυπουργίας στη Φινλανδία από μία νέα γυναίκα, την οποία η κ. Γεννηματά χαιρέτησε θερμά, και έδωσε αφορμή για σχόλια σχετικά με το αν θα μπορούσε η ίδια να είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

«Είμαι πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ. Έχω όμως πει πολλές φορές ότι υπάρχει η ανάγκη συναίνεσης στο πρόσωπο του ΠτΔ και γι’ αυτό πρέπει να προέρχεται από την προοδευτική παράταξη. Και οι τρεις πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Σημίτης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος κα ο Γιώργος Παπανδρέου πληρούν τις προϋποθέσεις γι’ αυτή την θέση, γιατί έβαλαν πλάτη στα δύσκολα για τη χώρα».

Μέσα από τη δήλωση που διαβάσατε, προφανώς έκλεισε έντεχνα την πόρτα του Γιώργου Παπανδρέου προς τον ΣΥΡΙΖΑ, μια πόρτα για την οποία έχει γίνει μεγάλη κουβέντα. Αναμένουμε.