Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
25.8 C
Athens

Θεσσαλονίκη: Άλλον στηρίζουν οι Βουλευτές και άλλα πιστεύουν τα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Share

Περίεργα πράγματα για τον ΣΥΡΙΖΑ – και – στη Θεσσαλονίκη. Μιλήσαμε με καλό πολιτικό γνώστη και της πόλης και του ΣΥΡΙΖΑ και μας προκύπτει ότι με άλλον είναι οι Βουλευτές και άλλα πιστεύουν τα οργανωμένα κομματικά μέλη!

Συγκεκριμένα, ενώ σχεδόν όλοι οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα στην εσωκομματική κόντρα που είναι σε εξέλιξη, ο κομματικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη είναι υπέρ των «53+». Μάλιστα ο κομματικός μηχανισμός είναι υπέρ της κίνησης «53+» σε ποσοστό περίπου 70 – 80%, άρα με τον Αλέξη Τσίπρα είναι το υπόλοιπο 20 – 30%!

Ρωτήσαμε για τους νυν Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης και μας είπαν:

Α΄ ΘΣΝ

Η Κατερίνα Νοτοπούλου έχει διατελέσει υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης στην κυβέρνηση Τσίπρα και εννοείται ότι στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα.

Τον Χρήστο Γιαννούλη οι Θεσσαλονικείς – γνώστες των πολιτικών επιρροών της ΘΣΝ – μας τον παρουσιάζουν ως «Τσιπρικό» και προεκλογικό δίδυμο με την Κ. Νοτοπούλου, με «χορηγό» επικοινωνίας τον  Χριστόφορο Βερναρδάκη.

Τον Γιάννη Αμανατίδη «έκλεψε» ο Αλέξης Τσίπρας από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, διατέλεσε Υφυπουργός Εξωτερικών και στηρίζει αυτόν που τον «έκλεψε».

Ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης “παντώς καιρού” ανήκει και αυτός στα στηρίγματα του πρώην Πρωθυπουργού.

Ο προερχόμενος από τους Ανεξάρτητους Έλληνες Κώστας Ζουράρης, είναι στην κατηγορία «μη ελεγχόμενος».

Β΄ ΘΣΝ

Ο πρώην υπουργός Σωκράτης Φάμελλος θεωρείται ότι έχει αξιοποιηθεί και στηριχθεί ιδιαίτερα από τον Πρώην Πρωθυπουργό και ανταποδίδει τη στήριξη που εισέπραξε.

Η νεοεκλεγείσα Θεοδώρα Αυγέρη μπορεί να προέρχεται από τα αριστερά της αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζει όμως αυτόν που την πρότεινε και έγινε Βουλευτής, δηλαδή τον κ. Τσίπρα.

Σημειώνουμε ότι στους επτά εκλεγμένους Βουλευτές στην Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ, οι τρεις είναι δημοσιογράφοι που έχουν εργαστεί στην ΕΡΤ3, οι Θεοδώρα Αυγέρη, Χρήστος Γιαννούλης και Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.

διαβάστε περισσότερα

Προς άγραν ψήφων

0
Καλή σας ημέρα φίλες και φίλοι. Τρέχω από κανάλι σε κανάλι καθημερινά για να προλάβω να δω τις συνεντεύξεις των πολιτικών αρχηγών και ομολογώ...

Επικαιρότητα