Καμμένος, Λοβέρδος, Πατούλης με τη βελόνα στο μπράτσο

Καμμένος, Λοβέρδος, Πατούλης με τη βελόνα στο μπράτσο

Τρεις επώνυμους πολιτικούς εμβολιασμούς είχαμε τις τελευταίες ημέρες, εμβολιασμοί που προβάλλονται μέσα από τα social media, με αντίστοιχες φωτογραφίες και μηνύματα, από τους εμβολιασμένους.

Το Σάββατο εμβολιάστηκε ο υποψήφιος αρχηγός του Κινήματος Αλλαγής και πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος.

Με ανάρτησή του ενημερωθήκαμε, για το συμβάν, αλλά και για το μήνυμα της ανάγκης για εμβολιασμό που απέστειλε, λέγοντας. «Ο δρόμος προς την ‘Ελευθερία’ σήμερα περνάει μόνο μέσα από τον εμβολιασμό. Εμβολιαζόμαστε και θωρακιζόμαστε».

Δελτίο Τύπου με φωτογραφίες έστειλε χθες η Περιφέρεια Αττικής, για να μας ενημερώσει ότι ο Γιώργος Πατούλης εμβολιάστηκε.

«Ο εμβολιασμός αποτελεί το πιο ισχυρό όπλο απέναντι στον “αόρατο εχθρό” την πανδημία. Κάνουμε το εμβόλιο για να πάρουμε πίσω τις ζωές μας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης αφού είχαν βάλει ήδη τη βελόνα στο μπράτσο του

Πριν από τρεις ημέρες μας ενημέρωσε ο πρώην Υπουργός Άμυνας των ΣΥΡΙΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος ότι λάκισε στη Σερβία και εμβολιάστηκε με το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V, προφανώς κρατώντας ισχυρούς δεσμούς με τη χώρα παραγωγής του Sputnik-V.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter έγραψε. «Ευχαριστώ τους αδελφούς Σέρβους που μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς μου έδωσαν την ευκαιρία να πάρω πίσω την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μου. Εδώ η ζωή γύρισε πίσω, όλα ανοιχτά, όλοι εμβολιασμένοι και οι νέοι τώρα και οι ξένοι και σε 10 μέρες παράγουν το Sputnik, ενώ εμείς ΜΜΕ τρομοκρατίας».