Κυβερνητικό απαγορευτικό στον ιό χθες και σήμερα ένεκα …έρωτα!

Κυβερνητικό απαγορευτικό στον ιό χθες και σήμερα ένεκα …έρωτα!

Ημέρα του έρωτα και των ανθοπωλείων σήμερα 14 Φλεβάρη του Αγίου Βαλεντίνου, με κυβερνητική απόφαση.

Χθες και σήμερα η Κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει τη χαρά της ημέρας του έρωτα στους πολίτες προσφέροντας ένα λουλούδι, γι αυτό και επέτρεψε να είναι ανοικτά τα ανθοπωλεία, παραβλέποντας τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Δεν έχουμε κάτι με τους ανθοπώλες, γιατί όμως να μην είναι ανοικτά σήμερα και τα κοσμηματοπωλεία για αυτούς που ήθελαν να εκφράσουν τον έρωτά τους με ένα κόσμημα, ή τα καταστήματα δώρων για να προσφέρουν ως δείγμα αγάπης κάτι ποιο προσωπικό;

Από αύριο Δευτέρα 15 του μήνα, τα ανθοπωλεία θα είναι και πάλι κλειστά. Δηλαδή αν αύριο κάποιος θέλει να προσφέρει ένα τριαντάφυλλο, κινδυνεύει  να κολλήσει κορωνοϊό, ενώ χθες και σήμερα είχε βγει απαγορευτικό στον ιό;

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πάντως άνοιξε σήμερα το δρόμο με ανάρτησή του. «Χρόνια πολλά, ακούσαμε τις δικές σας επιθυμίες και αφήσαμε, παρά τα περιοριστικά μέτρα, τα ανθοπωλεία ανοικτά για τα δώρα σας σήμερα. Να χαίρεστε τους αγαπημένους σας και όλα θα πάνε καλά».

Με άλλα λόγια λέει σε όλους τους κλάδους να εκφράσουν τις δικές τους επιθυμίες και ο κ. Γεωργιάδης θα τους ακούσει και θα τους επιτρέψει να μείνουν ανοικτοί. Αααα. Καλό θα είναι να βάλουν και βύσμα τον Μπάμπη Παπαδημητρίου…!

Τι άλλο περιμένουμε να δούμε;