Τρίτη, 13 Μαΐου, 2025
18.1 C
Athens

Μπαράζ κτυπημάτων προς το Υπουργείο Υγείας από τον δημοσιογράφο του Βήματος Αντώνη Καρακούση

Share

Μπαράζ κτυπημάτων προς το Υπουργείο Υγείας και κατ΄ επέκταση προς την Κυβέρνηση, έχει εξαπόλυση ο δημοσιογράφος του Βήματος Κώστας Καρακούσης.

Με αλλεπάλληλες αναρτήσεις το τελευταίο 24ωρο στο twitter o γνωστός δημοσιογράφος αναφέρεται στην κατάσταση των νοσοκομείων, ιδιαίτερα της περιφέρειας, σε συνδυασμό με τους Διοικητές που έχουν επιλεγεί για τα νοσοκομεία.

Παρακολουθήστε τις αναρτήσεις του Κώστα Καρακούση και καλά είναι να τις λάβουν οπ όψιν  τους στο Υπουργείο Υγείας και την Κυβέρνηση.

«Αυτά που συμβαίνουν στο νοσοκομείο του Κιλκίς είναι πρωτοφανή. Οι μονάδες Covid είναι διάσπαρτες στο νοσοκομείο, θετικοί ασθενείς κινούνται ανάμεσα σε υγιείς,το προσωπικό είναι εκτεθειμένο και η διοίκηση πέρα βρέχει. Το υπουργείο Υγείας δεν μπορεί να κωφεύει στις καταγγελίες…».

«Έχουν γίνει εγκλήματα με τις τοποθετήσεις διοικητών στα νοσοκομεία. Ασχετοι άνθρωποι, γυμναστές , αλουμινάδες και άλλοι αστοιχείωτοι που δεν είχαν ξαναδεί στη ζωή τους μονάδες υγείας διαφεντεύουν νοσοκομεία και χειρίζονται την πανδημία. Κάντε κάτι τώρα. Πεθαίνουν άνθρωποι…».

«Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας οφείλει δράση τώρα, δεν υπάρχει χρόνος ,πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι στα επαρχιακά νοσοκομεία, που από μονάδες υγείας έχουν μετατραπεί σε ψηφοθηρικά  γραφεία τοπικών βουλευτών»

«Δεν είναι μόνο το νοσοκομείο του Κιλκίς που έχει αποδιαρθρωθεί λογω ανήκουστων παρεμβάσεων που εξαφάνισαν τη φυσική του ηγεσία .Και στη Γουμένισσα συμβαίνει σχεδόν το ίδιο και στην Κοζάνη ανάλογα. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση…».

«Τα περισσότερα επαρχιακά νοσοκομεία διοικούνται από πρόσωπα που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο .Γι αυτό και έχουν μετατραπεί σε οίκους ευθανασίας. Αυτή είναι αλήθεια. Έστω και τώρα ας επέμβει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Απέχουμε πολύ ακόμη από το τείχος ανοσίας…».

διαβάστε περισσότερα

Η ώρα προχωρά αργά για εκείνον που βιάζεται

0
Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι. Χθες αφιέρωσα την ημέρα μου στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ όπως και στο Συνέδριο του Κασσελάκη, όπου...

Επικαιρότητα