Να πως προέκυψε η επιστολή της Νάντιας Γιαννακοπούλου προς την Φώφη Γεννηματά

Να πως προέκυψε η επιστολή της Νάντιας Γιαννακοπούλου προς την Φώφη Γεννηματά

Η επιστολή που απέστειλε η Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου προς την Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά, άναψε φωτιές στο εσωτερικό του κόμματος.

Βασικό ερώτημα το οποίο έθεσε μέσω της επιστολής η κ. Γιαννακοπούλου, είναι το εάν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα σε ΚΙΝΑΛ – ΣΥΡΙΖΑ (έχουμε και τη συνάντηση Γείτονα – Φλαμπουράρη).

Ρωτήσαμε και μάθαμε, τι είναι αυτό που έκανε την Νάντια Γιαννακοπούλου να αποστείλει αυτή την επιστολή, γιατί το παρασκήνιο έχει πάντα ενδιαφέρον.

Σύμφωνα λοιπόν με αξιόπιστη πηγή μας, κουβέντιαζε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝΑΛ, το λόγο είχε ο Βουλευτής Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και τον διέκοπτε ειρωνικά ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου.

Αντέδρασε η Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία ζήτησε το λόγο και ο κ. Κεγκέρογλου της είπε ότι θα της δώσει το λόγο στο τέλος.

Φτάσανε στο τέλος, η Γιαννακοπούλου ζήτησε το λόγο, όμως ο Κεγκέρογλου δεν της τον έδωσε, με αποτέλεσμα η Νάντια Γιαννακοπούλου να φέρεται ότι είπε «δώσε μου το λόγο, διαφορετικά θα στείλω επιστολή». Η απάντηση του Β. Κεγκέρογλου φέρεται ότι ήταν «στείλε επιστολή, κάνε ότι θες».

Να λοιπόν πως η επιστολή της Ν. Γιαννακοπούλου προς την Φώφη Γεννηματά έγινε πραγματικότητα.

Υ.Γ. Σύμφωνα με κύκλους του ΚΙΝΑΛ (καλοπροαίρετοι ή κακοπροαίρετοι άραγε;), η Νάντια Γιαννακοπούλου ανήκει στη δεξιά πτέρυγα του ΚΙΝΑΛ!