Κυριακή, 16 Μαρτίου, 2025
23.8 C
Athens

Οι υπεκφυγές του Υπουργείου παιδείας

Share

“Πιθανά θα …

Έχουμε το ενδεχόμενο να…

Υπάρχει η σκέψη να …

Εξετάζουμε την περίπτωση να …..

Η πρόθεσή μας είναι να ….

Μπορεί να …

Αυτές είναι οι χαρακτηριστικές φράσεις που χρησιμοποιεί η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως για να ενημερώσει επακριβώς μαθητές και γονείς για το τι θα γίνει.

Αυτή τη …βεβαιότητα της Υπουργού την έχουμε εδώ και ένα χρόνο και αφορά στο πότε θα ανοίξουν τα σχολεία, ποια σχολεία θα είναι κλειστά, πότε θα έχουμε εξετάσεις, ποιοι θα έχουν εξετάσεις, ποιοι δεν θα έχουν εξετάσεις, σε ποιους θα παραταθεί το σχολικό έτος, σε ποιους θα ξεκινήσει νωρίτερα το επόμενο σχολικό έτος και πάει λέγοντας.

Μέσα από αυτή τη βεβαιότητα που αποκτούν οι γονείς, οι μαθητές και οι φοιτητές, ξέρουν πώς να πορευτούν και προγραμματίζουν την πορεία τους….

Δείτε δύο χαρακτηριστικές φράσεις της κας Κεραμέως και θα καταλάβετε.

Yπάρχει ενδεχόμενο να αρχίσουμε νωρίτερα τα σχολεία, εντός Σεπτεμβρίου, θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα δεδομένα” είπε χαρακτηριστικά η υπουργός, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. “Ο λόγος που τα σχολεία μπορεί να ανοίξουν νωρίτερα είναι για να κερδηθεί περισσότερος χρόνος, καθώς φέτος ήταν κλειστά σχεδόν όλη τη χρονιά” πρόσθεσε.

Στην ερώτηση αν οι φοιτητές θα κάνουν τις εξετάσεις τους δια ζώσης είτε εξ αποστάσεως, η κα. Κεραμέως είπε: “Είναι απλώς μια σκέψη της κυβέρνησης για τις εξετάσεις του εαρινού εξαμήνου χωρίς να έχει κριθεί ακόμα”.

Κατανοούμε ότι η Υπουργός παιδείας θα έπρεπε να περιμένει τις αποφάσεις της Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, πριν όμως καταλήξουν μήπως είναι καλύτερο να σταματήσει να μπερδεύει τα παιδιά και τους γονείς με τα θα, τα ίσως και τα πιθανά;

διαβάστε περισσότερα

Κάθε θαύμα τρεις ημέρες, το μεγάλο τέσσερις

0
Καλή σας ημέρα φίλες και φίλοι. Σήμερα θα είναι ο ανασχηματισμός, όχι αύριο θα τον κάνει, μπα μάλλον τη Δευτέρα θα γίνει και πάει...

Επικαιρότητα