Ο ΠΑΟΚ, η Νέα Δημοκρατία, ο ΑΡΗΣ και ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΠΑΟΚ, η Νέα Δημοκρατία, ο ΑΡΗΣ και ο ΣΥΡΙΖΑ

Μετά από επαγγελματική μας επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη και σχετικό ρεπορτάζ, σας ενημερώνουμε.

Κύριε Υπουργέ, κύριε Αυγενάκη, είναι καλύτερα να αποφύγετε τις επισκέψεις στη Θεσσαλονίκη και ιδιαίτερα στην Τούμπα, καθώς και στα στέκια που συχνάζουν οι ΠΑΟΚτζήδες. Φωτιά και λάβα.

Κύριε Ευρωβουλευτή, κύριε Ζαγοράκη, η ενδεχόμενη μεταπήδησή σας από τις Βρυξέλλες στην ΕΠΟ, δεν πολυαρέσει στου ΠΑΟΚτζήδες. Τουναντίον, το έμαθαν και άρχισαν όλοι να βρίζουν τον …Πειραιά.

Κυρίες και κύριοι Βουλευτές της Θεσσαλονίκης που έχετε εκλεγεί με τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, καλό θα είναι να ενημερώσετε το Μέγαρο Μαξίμου για το τι λένε και για το πως θα πράξουν εκλογικά οι ΠΑΟΚτζήδες Νεοδημοκράτες. (Η σειρά πρώτα ΠΑΟΚτζης και μετά Νεοδημοκράτης δεν είναι τυχαία).

Υ.Γ.1 Οι ΣΥΡΙΖΑίοι (Φάμελος, Νοτοπούλου κλπ), έχουν απέναντί τους, τους Αρειανούς μετά την ερώτηση στη Βουλή για τον Καλαφάτη. Για τους Αρειανούς είναι εχθροί οι ΠΑΟΚτζήδες, ο Ιβάν και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Υ.Γ.2 Οι ΠΑΟΚτζήδες ανησυχούν για τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έχει να επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη, από τις 10 Φεβρουαρίου 2020, ενώ παράλληλα μειώνεται το μπάτζετ του ΠΑΟΚ.