Συνεργασία Σπορ FM και bwin για τον “bwin Σπορ FM”

Συνεργασία Σπορ FM και bwin για τον “bwin Σπορ FM”

Η bwin χορηγεί τη «φανέλα» του Σπορ FM, ο οποίος για τα επόμενα χρόνια θα ονομάζεται “bwin Σπορ FM”. Πρόκειται για δύο μεγάλα brands, που προσβλέπουν σε περαιτέρω ανάπτυξη, εξέλιξη και βελτιστοποίηση της εμπειρίας που προσφέρουν στο κοινό.

Ο Σπορ FM συνεχίζει εδώ και σχεδόν 25 χρόνια, να βρίσκεται στην κορυφή της ακροαματικότητας και στη συνείδηση των ακροατών ως ένα αμερόληπτο, ανεξάρτητο, πολύχρωμο και πολυσυλλεκτικό αθλητικό ραδιόφωνο.

Με άξονες τα γρήγορα αντανακλαστικά, τις κλασικές σταθερές υπογραφές, τις κορυφαίες φωνές της αθλητικής δημοσιογραφίας και όχι μόνο, αλλά και τα «ανοιχτά» μικρόφωνα, καθώς και τη σύνδεση –στο συλλογικό perception- του Σπορ FM με τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα που μας γέμισαν υπερηφάνεια. H bwin παρέχει αθλητικό στοίχημα και καζίνο online. Μεταξύ άλλων, στηρίζει χορηγικά τη Euroleague, την ΚΑΕ Ολυμπιακός, 18 Έλληνες αθλητές μέσω του προγράμματος «Νέα Γενιά Ολυμπιονικών», την Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου της Γερμανίας, την Ντόρτμουντ και τη Βαλένθια, ενώ την χαρακτηρίζει εκτενές πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

H bwin ανήκει στον όμιλο της Entain (LSE:ENT), που δραστηριοποιείται αδειοδοτημένα σε περισσότερες από 20 χώρες, απασχολεί πάνω από 28.000 εργαζομένους και με ετήσια έσοδα που ξεπερνούν τα 3 δισεκατομμύρια λίρες, συμμετέχει στο δείκτη FTSE 100 του Χρηματιστηρίου του Λονδίνο.

Tagged with