Το επικοινωνιακό πρόβλημα της κυβέρνησης και μία ενδιαφέρουσα προσέγγιση

Το επικοινωνιακό πρόβλημα της κυβέρνησης και μία ενδιαφέρουσα προσέγγιση

Μια κυβέρνηση η οποία ως βασικό συστατικό της πορείας της έχει την επικοινωνία, είναι λογικό να ψάχνει να βρει ανθρώπους που ξέρουν την επικοινωνία και κυρίως την πολιτική επικοινωνία.

Η παρούσα κυβέρνηση βασίζεται πολύ στην επικοινωνία, τα αποτελέσματα όμως που έχουν δεν είναι αυτά που ανέμεναν, παρά το συνωστισμό των δημοσιογράφων στο Μέγαρο Μαξίμου και σε κυβερνητικά πόστα γενικότερα.

Είναι από τα βασικά προβλήματα που έχει το Μαξίμου είναι ο επικοινωνιακός συντονισμός, συντονισμός ο οποίος είναι δύσκολος και συνάμα δεν αποδίδει …καρπούς.

Θα αναρωτιέστε γιατί γράφουμε τις παραπάνω σειρές και που θα το καταλήξουμε.

Σας λέμε λοιπόν ότι έχουμε προσέγγιση του Μαξίμου προς δημοσιογράφο – βουλευτή, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Αναφερόμαστε στον Θεόδωρο Ρουσόπουλο, ο οποίος επί σειρά ετών ήταν ο επικοινωνιακός μαέστρος της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή.

Σύμφωνα με πηγές μας, σε πρώτο επίπεδο το Μαξίμου θέλει να κερδίσει συμβουλές μέσα από την εμπειρία του Θ. Ρουσόπουλου και φυσικά σε δεύτερο επίπεδο τίποτα δεν αποκλείεται στον ανασχηματισμό που θα ακολουθήσει, όποτε και αν γίνει.

Η δικιά μας όμως άποψη είναι ότι πολύ δύσκολα ο Θ. Ρουσόπουλος θα δεχόταν μία τέτοια θέση, αφού μέσα από μια τέτοια κίνηση θα έβαζε τον Ρουσόπουλο να συγκριθεί με τον …εαυτό του.

Υπουργεία πάντως υπάρχουν πολλά.