Σήμερα – φορώντας μάσκα – κάνουμε μια διαδρομή αλιεύοντας ειδήσεις, ξεκινώντας από τη Λιβύη, περνάμε από το Μαξίμου, στη συνέχεια στην Κουμουνδούρου, μετά Χαριλάου Τρικούπη, με ενδιάμεσες στάσεις σε διάφορα επίκαιρα υπουργεία. Δεν υπάρχει σημείο, που δεν θα πιάσουν ψάρια τα αγκίστρια σου!

Άλλα περιμέναμε και άλλα…

Προφανώς θα το προσέξατε και σεις ότι το ταξίδι Μητσοτάκη – Δένδια στη Λιβύη σχεδόν χάθηκε. Ούτε βαρύγδουπες ανακοινώσεις, ούτε πρωτοσέλιδα, ούτε αφιερώματα στις τηλεοράσεις είδαμε, πράγμα που σημαίνει ότι κάτι δεν πήγε καλά ή άλλα περιμέναμε και άλλα πήραμε.

———————————————————

No comments

Από την τελευταία ενημέρωση των πολιτικών συντακτών κρατήσαμε μία ερώτηση και κυρίως την απάντηση της Κυβερνητικής Εκπροσώπου Αριστοτελίας Πελώνη.

Β. ΣΑΜΑΡΑ: Πώς σχολιάζετε το γεγονός ότι ο κ. Γεωργιάδης υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση την ώρα που πολίτες αναμένουν για μήνες τη σειρά τους λόγω κορονοϊού;

ΑΡ. ΠΕΛΩΝΗ: Δεν έχω κάποιο σχόλιο. Είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα και πόνο, τον οποίο έπρεπε να αντιμετωπίσει εκτάκτως.

———————————————————

Μία έσω ματιά για τον ΣΥΡΙΖΑ

Σταθερός, σοβαρός και με επιβεβαιωμένες πληροφορίες συνομιλητής μας από τον ΣΥΡΙΖΑ, μας είπε ότι «πάει λίγο καλύτερα ο ΣΥΡΙΖΑ» για να συμπληρώσει ότι «κάποιος θα βρεθεί να κλωτσήσει την καρδάρα».

Στη συνέχεια μας είπε ο συνομιλητής για την παρουσία του Τσίπρα, όπου έβαλε τρεις φράσεις. «Συχνές εμφανίσεις», «καλό ρυθμό», «καλό τέμπο» και στα συν του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε το πρόγραμμα που παρουσίασε για το ΕΣΥ.

Τέλος, αναφερόμενος στις εσωκομματικές εκλογές στις οργανώσεις, είπε χαρακτηριστικά. «Είχαμε συγκρούσεις και εντάσεις που πέρασαν στα ψιλά, χωρίς να δημιουργήσουν φανερές ρωγμές».

———————————————————

Συγκρίνουμε πατάτες με πατάτες και όχι κουνουπίδια με αγγούρια!

Για να κάνουμε συγκρίσεις και να έχουμε σωστά αποτελέσματα εννοείται ότι πρέπει να συγκρίνουμε όμοια προϊόντα. Για παράδειγμα πατάτες με πατάτες και ντομάτες με ντομάτες. Όχι ελιές με τριανταφυλλιές και κουνουπίδια με αγγούρια!

Γιατί τα λέμε αυτά; Τα λέμε γιατί ο κ. Μητσοτάκης κάνει μέγα μεθοδολογικό λάθος αφού συγκρίνει χώρες με διαφορετική μέθοδο. Για παράδειγμα, ο Πρωθυπουργός συγκρίνει την Ελλάδα η οποία έκλεισε λιανεμπόριο, εστίαση και σχολεία, με την Ισπανία όπου είχαν και τα τρία ανοιχτά. Γράψτε λάθος!

———————————————————

Νέα πατέντα τα διαβατήρια εσωτερικής χρήσης

Ενώ ήδη έχουμε τουρίστες από τη Γερμανία να φθάνουν στη χώρα μας, ενώ έχουν ανοίξει επίσημα και οι πτήσεις από το Ισραήλ με πιστοποιητικό εμβολιασμού, ο κυρ Κώστας και η κυρά Μαρία που έχουν εμβολιαστεί – δις παρακαλώ – γιατί δεν μπορούν να πάνε στο χωριό τους να φροντίσουν το σπιτάκι τους και τα ζωάκια τους;

Η Κυβέρνηση λέει επίσημα ότι «οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις, είναι θέμα που θα κριθεί αργότερα. Θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της πανδημίας». Με άλλο λόγια ο Ισραηλίτης μπορεί να έρθει στην Ελλάδα και μεις δεν μπορούμε να μετακινηθούμε στη χώρα μας!

Μήπως τελικά για να πάει κάποιος εμβολιασμένος στο χωριό του χρειαστεί διαβατήριο εσωτερικής χρήσης, ή θα μπορούσε να πάει μέσω …Ισραήλ;

———————————————————

Το πάζλ του ΚΙΝΑΛ και οι Παπανδρεϊκοί

Σε πάζλ που αποτελείται από πολλά κομμάτια εξελίσσεται η διεκδίκηση της Προεδρίας του ΚΙΝΑΛ, με ένα κομμάτι του που θέλει να έχει λόγο να είναι οι Παπανδρεϊκοί. Στο κάδρο έχει μπει ο βουλευτής Χάρης Καστανίδης, υπάρχουν όμως και άλλες σκέψεις που κοιτούν προς το νέο αίμα που υπάρχει στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ. Σε περίπτωση λοιπόν που η Γεννηματά αποσυρθεί και πρέπει να δώσει το δακτυλίδι σε κάποιον ανάμεσα στους Χριστοδουλάκη ή Χρηστίδη, τότε οι Παπανδρεϊκοί ψηφίζουν Χριστοδουλάκη.

——————————————————-

Πάνε και έρχονται οι εκλογές

Τη μία πάει μακριά, την άλλη έρχεται κοντά το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών και στην παρούσα φάση οι πρόωρες εκλογές πάνε περίπατο ή καλύτερα πάνε για …μπάνιο.

Αυτοί που μέχρι τώρα πρότειναν εκλογές, έχουν πατήσει φρένο και περιμένουν να περάσει το καλοκαίρι, ελπίζοντας ότι θα έχουν πάει καλά εμβολιασμός και τουρισμός.

Το σενάριο που πλέον «περπατάει» στο Μέγαρο Μαξίμου είναι «εκλογές μετά από μία μεγάλη νίκη», την οποία περιμένουν εναγωνίως γιατί ο κόσμος έχει θυμώσει!

—————————————————–

«Πρέπει να του κόψει τον κ@λο ο Τσίπρας»

Πολύ αγριεμένος ήταν ο σύντροφος συνομιλητής, με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος παρακολουθώντας τα καμώματά του, μας τόνισε ότι «ο Πολάκης κερδίζει σταυρούς, ενώ χάνει σταυρούς ο ΣΥΡΙΖΑ».

«Κάτι πρέπει να κάνει ο Αλέξης με τον Πολακισμό» συνέχισε ο σύντροφος ανεβάζοντας στροφές για να καταλήξει. «Πρέπει να του κόψει τον κ@λο ο Τσίπρας».

Για να γνωρίζετε, το Black Velvet θα είναι στις οθόνες σας με αποκαλύψεις, δύο φορές την εβδομάδα (Δευτέρα και Πέμπτη)