Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024
16.1 C
Athens

Αλλαγές σε Βουλή και κόμμα από τον Στέφανο Κασσελάκη

Share

Σε αλλαγές σε Βουλή και κόμμα προχώρησε άμεσα ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την εκλογή του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας, με απόφαση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, χρέη Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναλαμβάνει ο Μανώλης Καπνισάκης. Η Δώρα Αυγέρη αναλαμβάνει χρέη Εκπροσώπου Τύπου και ο Γιώργος Τσίπρας, Διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ άλλων έχει συναντηθεί και κουβέντιασε με τους δύο γραμματείς Ράνια Σβίγκου και Γιώργο Βασιλειάδη ενώ είχε συνάντηση και με τον Χάρη Μαμουλάκη. Στην Κουμουνδούρου βρέθηκε και ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Τον Αλέξη Τσίπρα επισκέφθηκε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης στο γραφείο του στη Βουλή.

Ο κ. Τσίπρας αρχικά συνεχάρη το νέο πρόεδρο και του ευχήθηκε να είναι «σιδεροκέφαλος». Επίσης, τον συμβούλεψε να «χαρεί δίχως ενοχές» αυτές τις πρώτες μέρες, γιατί όπως είπε γι’ αυτούς που μπαίνουν στην πολιτική «οι χαρές δεν είναι περίσσιες και οι δυσκολίες είναι συνεχόμενες».

Συνεχίζοντας, τόνισε πως μετά θα πρέπει « να αφοσιωθεί στην παρακαταθήκη » που λαμβάνει και σχολίασε πως οι «δυνατότητες είναι μεγάλες». «Πρέπει να δώσουμε ελπίδα και προοπτική», σημείωσε ο κ. Τσίπρας, σημειώνοντας ότι κρατάει από τη χθεσινή δήλωση του κ. Κασσελάκη την επισήμανσή του περί «συντροφικότητας», ότι δηλαδή στους «συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος».

διαβάστε περισσότερα

Χωρίς λόγια…

0
Καλημέρα κυρίες και κύριοι. Στην οδό Ηρώδου Αττικού 19 βλέπουν τις υπογραφές στο διαδικτυακό ψήφισμα για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του...

Επικαιρότητα