Αναστάτωση έφερε στην Α΄ Αθηνών ο Δ. Αβραμόπουλος

Αναστάτωση έφερε στην Α΄ Αθηνών ο Δ. Αβραμόπουλος

Αναστάτωση έφερε στους υποψήφιους με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄ Αθηνών ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, προαναγγέλλοντας την υποψηφιότητά του, σε συνδυασμό με τη νέα απογραφή, την έδρα που θα χαθεί και θα πάει στον απόδημο Ελληνισμό και φυσικά τα αποτελέσματα με την απλή αναλογική.

Οι Κεφαλογιάννη, Κικίλιας, Πλεύρης, Κακλαμάνης, Συρίγος, Πιπιλή (οι νυν βουλευτές της ΝΔ) και οι «φρέσκοι» όπως ο Τεντόμας, η Ροκοφύλλου και αρκετοί ακόμα, έμαθαν ότι θα έχουν ανάμεσά τους έναν σοβαρό αντίπαλο.

Την υποψηφιότητά του για τη Βουλή προανήγγειλε εκ νέου μιλώντας στην ΕΡΤ ο πρώην Επίτροπος της Ε.Ε. και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος. Πρώτη φορά «φωτογράφισε» την υποψηφιότητά του στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογου (!!!), λίγο πριν κλείσει η περυσινή τηλεοπτική σεζόν και επανήλθε.

Συγκεκριμένη σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν θα είναι στα ψηφοδέλτια των επομένων εκλογών, απάντησε «Γιατί όχι;» και συμπλήρωσε: «Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ, εφόσον μου το ζητήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης».