Αναζητούνται οι Κυβερνητικές Ιφιγένειες

Αναζητούνται οι Κυβερνητικές Ιφιγένειες

Άδωνις Γεωργιάδης και Στέλιος Πέτσας φαίνεται ότι είναι τα δύο πρόσωπα από την Κυβέρνηση, που έχουν επιλεγεί, για να σταλεί σήμα εργασίας, σε όλο το υπόλοιπο Υπουργικό Συμβούλιο.

Η πραγματικότητα είναι ότι πολλοί υπουργοί έχουν κατεβάσει τα μολύβια τους και τρέχουν περισσότερο για την επανεκλογή τους, παρά για τον ρόλο τους ως υπουργοί της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Η ενόχληση του Μαξίμου είναι εμφανής και σε συνδυασμό με την αποφυγή του ανασχηματισμού στην παρούσα φάση, επέλεξαν να στείλουν βροντερό μήνυμα μέσω των Γεωργιάδη και Πέτσα, οι οποίοι αν άμεσα δεν αλλάξουν ρώτα, θα καταλήξουν να γίνουν οι Ιφιγένειες που θα θυσιαστούν για το καλό της Κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας.

Αν όντως από το Μαξίμου θέλουν να ταράξουν για τα καλά τα στάσιμα κύματα της Κυβέρνησης, τότε με μια απομάκρυνση στυλ Πέτσα, δεν θα έβαζε καθόλου αέρα στα πανιά της Κυβέρνησης, ενώ αν συνοδευτεί από μία ακόμα ηχηρή απομάκρυνση στυλ Γεωργιάδη, τότε θα ταράξουν τα κυβερνητικά και πολιτικά κύματα, για τα καλά.

Το πρόβλημα με τον Άδωνι Γεωργιάδη είναι τα πολλά, τα πάρα πολλά λόγια, για ότι κινείται και πετάει, ανάβοντας διαρκώς φιτιλιές. Σε ότι αφορά τον Στέλιο Πέτσα είναι τα χρήματα που θα έπρεπε να έχουν προγραμματιστεί για τους Δήμους από τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κάτι το οποίο δεν έχει γίνει και δημιουργεί πολλές εντάσεις.

Για να δούμε λοιπόν. Το μήνυμα είναι απλά για να το λάβουν ή για να γνωρίζουν τι τους περιμένει;