Ανοίγει η πόρτα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τον Κώστα Τζαβάρα;

Ανοίγει η πόρτα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τον Κώστα Τζαβάρα;

Με την απόφαση ενός Βουλευτή, ανησυχούν δύο άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Γεωγραφικά, η συζήτηση έχει ξεκινήσει στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στην οποία περιλαμβάνονται η Ηλεία και ο Πύργος. Κάνουμε λόγο για το τρίγωνο Τζαβάρας – Φαρμάκης – Αντωνακόπουλος και σας ενημερώνουμε.

Με αφορμή το κλείσιμο των Πανεπιστημιακών σχολών σε Αρχαία Ολυμπία και Πύργο, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τζαβάρας αντέδρασε έντονα και φανερά, δηλώνοντας ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο κ. Τζαβάρας να είναι ο σύγχρονος ήρωας της περιοχής, κάτι που άναψε φωτιές σε ξένα μπατζάκια.

Ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος έχουν αρχίσει να νοιώθουν άβολα με όσα λέγονται και γράφονται και ακούν, σε συνδυασμό με τις αντιδράσεις που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή, με βάση τη μέχρι τώρα θητεία τους.

«Άλλοι με θέλουν Δήμαρχου Πύργου υπερκομματικό και άλλοι μου ζητούν να γίνω Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας. Προς το παρόν δε με απασχολούν τέτοιου είδους σκέψεις. Το βέβαιο είναι ότι δε θα παύσω να ασχολούμαι με την Πολιτική, μένοντας πιστός στις φιλελεύθερες αρχές μου», είπε ο κ. Τζαβάρας σε συνέντευξή του, αφήνοντας τις πόρτες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ορθάνοικτες.