ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κώστας Τζαβάρας: «Δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κώστας Τζαβάρας: «Δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές»

«Έχω πάρει ήδη την απόφαση να μην είμαι υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές» και  «Δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη» είναι δύο χαρακτηριστικές φράσεις που είπε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τζαβάρας, σε δήλωσή του στο polticalbank.gr, θέλοντας να σταματήσουν τα δημοσιεύματα και η συζήτηση, γύρω από την υποψηφιότητά του.

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Τζαβάρα έχει ως εξής:

«Έχω πάρει ήδη την απόφαση να μην είμαι υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

Τους ειδικότερους λόγους θα τους εξηγήσω εν καιρώ.

Δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη.

Η απόφασή μου αυτή στηρίζεται στην από μέρους μου αποδοχή των νέων δεδομένων, που έχουν εμφανιστεί στην πολιτική ζωή της χώρας και διαμορφώνουν ένα νέο πλαίσιο “αξιών” και “αρχών”, με τις οποίες δεν προτίθεμαι να συμβιβαστώ.

Άλλωστε καθημερινά διαπιστώνω μετά λύπης μου, να λιγοστεύουν εκείνοι που στην πολιτική εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για το πολιτισμικό και ηθικό παράδειγμα, μέσα από το οποίο επέλεξα να αγωνίζομαι για τις φιλελεύθερες πολιτικές μου ιδέες».

Με τη δήλωσή που έκανε ο κ. Τζαβάρας στο politicalbank.gr, είναι προφανές ότι απαντά στα δημοσιεύματα που τον έφερναν, είτε να έχει αλλάξει γνώμη και να προσπαθεί να ρίξει γέφυρες με το Μέγαρο Μαξίμου, είτε να τον πλησιάζει η Ντόρα Μπακογιάννη, για να τον πείσει να αλλάξει άποψη και είναι υποψήφιος.

Είναι σαφές ότι ο Βουλευτής Ηλίας έχει πάρει τις οριστικές του αποφάσεις και δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, κρατώντας τις αποστάσεις που θέλει να κρατά, με βάση τις προσωπικές του αξίες και αρχές.