Μπάζει νερά το σκάφος του ΠΑΣΟΚ

Μπάζει νερά το σκάφος του ΠΑΣΟΚ

Αναταραχή υπάρχει στο ΠΑΣΟΚ, καθώς το δεξιό τμήμα του κόμματος έχει αρχίσει να φανερώνει τις προθέσεις του, δείχνοντας τις επιδιώξεις του, που δεν είναι άλλες από την συνεργασία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στόχος τους όμως δεν είναι μια απλή συνεργασία ή ακόμα και κάποια κυβερνητική θέση, αλλά η προσχώρησή τους στη Νέα Δημοκρατία, ακολουθώντας το παράδειγμα συναδέλφων τους βουλευτών που προέρχονται είτε από το ΠΑΣΟΚ, είτε από άλλα κόμματα.

Τα παραδείγματα είναι αρκετά, όπως ο Γιάννης Ραγκούσης, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Θάνος Μωραϊτης και ο Άγγελος Τόλκας, που εγκατέλειψαν το σκάφος του ΠΑΣΟΚ και πήδηξαν στο σκάφος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αντίστοιχη πορεία είχαν ο Μάκης Βορίδης και ο Άδωνις Γεωργιάδης, που από το ΛΑΟΣ μετακόμισαν στη Νέα Δημοκρατία, ακόμα και οι Βασίλης Κόκκαλης, Θανάσης Παπαχριστόπουλος και Έλενα Κουντουρά, που βρέθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ, μέσω των ΑΝΕΛ.

Αυτός είναι ο σχεδιασμός βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι θέλουν να μετακομίσουν προς τη Νέα Δημοκρατία (όπως και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης), αφού πρώτα έχουν εκλεγεί με το κόμμα τους.

Προφανώς ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει αντιληφθεί τέτοιου είδους σχεδιασμούς, σύμφωνα όμως με πληροφορίες μας, θέλει να πάει στις εκλογές παρέα με τον Ανδρέα Λοβέρδο, τον Γιώργο Παπανδρέου και τους βουλευτές επιρροής τους, καθώς αν δεν τους έχει μαζί του θα χάσει ένα σημαντικό εκλογικό ποσοστό.

Άρα, όλα θα κριθούν μετά την πρώτη εκλογική μάχη, ανάλογα με το ποιοι θα εκλεγούν και πως θα κινηθούν, έχοντας ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στα χέρια του το ψηφοδέλτιο των δεύτερων εκλογών, το οποίο θα είναι με λίστα!

Tagged with