Μπέρδεμα με την Περιφέρεια Αττικής

Μπέρδεμα με την Περιφέρεια Αττικής

Μεγάλο μπέρδεμα έχει προκύψει με την Περιφέρεια Αττικής, καθώς τα σενάρια σχετικά με την υποστήριξη του Γιώργου Πατούλη από τη Νέα Δημοκρατία είναι πολλά, όπως πολλά είναι και τα ονόματα που πέφτουν στο τραπέζι  των υποψηφιοτήτων.

Μέσα από τη Νέα Δημοκρατία, οι μισοί θεωρούν ότι ο Γιώργος Πατούλης θα είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με τη στήριξη της Πειραιώς και οι άλλοι μισοί θεωρούν ότι οι σχέσεις Πατούλη – Μαξίμου δεν έχουν ισορροπήσει στο βαθμό που παρουσιάζεται προς τα έξω.

Ο κ. Πατούλης εννοείται ότι δεν πτοείται, διοργανώνοντας από συναντήσεις με τις Νομαρχιακές της Νέας Δημοκρατίας, μέχρι πάρτι για τα γενέθλιά του, γνωρίζοντας παράλληλα ότι συγκεκριμένα επιχειρηματικά – εκδοτικά συστήματα δεν τον «παίζουν».

Ένα από τα βαριά ονόματα που ακούγεται για την Περιφέρεια Αττικής είναι αυτό του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, σε συνδυασμό με την υποψηφιότητα του Βασίλη Κορκίδη στον Δήμο Πειραιά, σενάρια τα οποία όμως αποκλείουν οι ίδιοι.

Συνάμα για την Περιφέρεια Αττικής έχουν ακουστεί τα ονόματα (εκτός της Νέας Δημοκρατίας), των Πέτρου Κόκκαλη και Γιάννη Χατζηθεοδωσίου, με την ονοματολογία να φουντώνει!